Luk

10 hits til bryllupsfesten!

Pynt til bryllup

Photo credit: Moments.dk

Et veldækket bord skaber en varm og indbydende atmosfære, hvor dine gæster kan slå sig ned og nyde det skønne festmåltid sammen. Her skal du virkelig tænke på at tilføje små detaljer, som giver en WOW-effekt, og viser, at I har tænkt over det personlige udtryk. Fluffy blomster, skønne farvemiks, der er velovervejet og lækkert stel, er must-haves! 

 

Photo credit: Detextra.dk

Romantisk vielsesportal – vielser kan være så smukke og stemningsfyldte, når brudeparret sætter deres personlige præg på det! Og en rigtig fin måde at gøre det på er ved at gøre jeres lille vielsesområde romantisk med en smuk vielsesportal, som matcher resten af bryllupstemaet. Det er trods alt HER, I giver jeres endelige JA til hinanden. 

 

Photo credit: Partyinabox.dk

Når det er ved at blive mørkt, og der rigtig skal skrues op for stemningen på jeres store dag, kan I sende smukke balloner fyldt med helium og lys op. Placér dem i klynger rundt i lokalets hyggekroge med skøn, varmt lys for den perfekte boheme stemning.

 

Photo credit: Bibi_events

Bryllupspynt behøver ikke at begrænses til borde og stole alene. Pift lokalet op med kæmpestore bogstaver med lys i og stil dem f.eks. på rustikke kasser i forskellige højder!
Det giver stemning og er et af vores yndlings Pinterest Hacks, når der skal skabes hyggelige kroge i festlokalet. 

 

Photo credit: Bycerise.dk

Vi elsker lanterner! Og der er så mange muligheder for at pynte op med dem. Ris-papirslanterner er blevet utroligt populære, og de er nemme at samle. Du kan få dem i så mange forskellige, skønne farver og størrelser, og de kan bruges både til at skabe stemning til f.eks. jeres udendørs vielse, receptionslokalet eller festlokalet. 

 

Photo credit: Wineandbubbles.dk

Bryllupsbaren er ofte stedet, hvor dine gæster hænger ud og mingler! Så sørg for at området er cool og hyggeligt – og selvfølgelig spækket med de lækreste drikkevarer, som serveres iskolde og med stil! Vi elsker konceptet hos Wine & Bubbles, som leverer stylede barer og drikkevarer, der passer perfekt ind i rammerne til jeres bryllup! 

 

Photo credit: Bycerise.dk

Hvis du gerne vil have et alternativ til de sædvanlige bryllupsdekorationer, så anbefaler vi at dekorere med balloner! Ikke alene er balloner sjove, farverige og gode til forårs- og sommerfester, men de er også meget billigere end f.eks. blomsterpynt. Uanset om du vil have en bestemt farvekombination eller en regnbue af farver, er balloner altid sjove at have som ekstra accessories til at pimpe festlokalet op med. 

 

Photo credit: Cloudcelebration.dk

Byd jeres gæster velkommen til brylluppet med et smukt skilt, der f.eks. kan placeres på et staffeli uden for jeres lokation. Velkomstskilte kan du få lavet i en speciel type karton, som kan tåle at stå udenfor og med det fineste print, hvor der er brugt trykfarver, som matcher resten af jeres tema, og et flot blomsterprint elle ornament, med en varm og indbydende hilsen. 

 

Photo credit: Confettilab.dk

Vi kan næsten ikke få armene ned af bare begejstring over smukke blomstervægge som er blevet et hit til bryllupper! De fås i forskellige størrelser og stiltyper. Om det skal være en klassisk væg med elegante hvide roser og eucalyptus detaljer, eller en boheme med store pæoner i et mix af douche farvenuancer. 

 

Photo credit: Detextra.dk

Tyl er nok noget af det mest populære pynt til et bryllup. Du kan bruge nogle store stykker hvid tyl, som hænges op i loftet igennem hele lokalet. Det ser også virkelig godt ud, hvis du har mulighed for at sætte noget farvet lys på tyllen. Tyl kan også bruges på bordet, hvor du kan slynge det langs med festbordet, eller binde det om vaser og lysestager. Tyl er oplagt at bruge til en æresport, hvor det sammen med blomsterne og pyntegrønt giver det helt rigtige højtidelige udtryk. Tyl fås i mange forskellige mål og farver, så du kan altid finde et produkt, der passer til lige netop dit behov for at pynte op med tyl. 

Photo credit: Detextra.dk