Er I ikke til de store, tunge bryllupskager, eller passer jeres fest eller reception bare bedre til noget, der er lidt lettere? Vi har sammensat et lækkert dessertbord med masser af lækkerier, gæsterne kan gå og hapse lidt af.
Skrevet af: Tina Lemming. Styling: Linda Schulz. Foto: Hyldager Fotografi.
Omdrejningspunktet er det elegante og superlækre flødebolletårn med Summerbird Flødeboller – helt uimodståelige for de fleste. Mørke flødeboller og lakrids flødeboller, begge med den lækreste marcipanbund.
Popcakes er nemme at stå og spise, og stadig en lidt ny måde at vise og spise kage på. Cupcakes er efterhånden et hit overalt, og med god grund. De flot dekorerede og afstemte kager er nemme både at servere og spise.
Der skal også være lidt til den lille sult. Her har vi valgt de populære mandler fra Summerbird, i 3 forskellige udgaver: Raspberry Red, Mint og Nougat. Classic og pink champagnetrøfler er helt uimodståelige og et bud på, at god chokolade bare smager meget bedre. Den smelter i munden, men overfladen gør, at den ikke smelter, når den står fremme – utroligt lækker, og alene de små æsker er dekorative i sig selv.
De små macarones fås i alle farver og smagssammensætninger, så det kan passe til alt og alle. For de mindste er skumfiduser altid et hit, og de lyserøde hjerte-skumfiduser passer til ethvert bryllups dessertbord. Karamellerne Strandsten og Sommerflirt fra Karamelleriet er fyldige og smagfulde – en ekstra lille sød ting til bordet.
Velbekomme!