Luk

5 tips til accessories til bruden

Morgengaven til HENDE

accessories

5 tips til at vælge smykker du vil elske

Den kommende brudetrend bærer præg af simpelhed og minimalisme, og det gælder alt fra brudekjole til hår til smykker. Men uanset moden, så er her 5 vigtige tips til at købe de helt perfekte smykker til dig selv.

  • Lad være med at over-gøre det! Uanset hvor fristende det er at smide en masse smykker på, så lad være med det. Det sidste du har lyst til på din store dag, er at lade dine smykker overtage hele dit brudelook. Hold dig i stedet til nogle få, enkle smykker.
  • Match dine smykker til din kjole. Er din brudekjole hvid, vil det helt klart være pænest med sølvsmykker, og er din kjole cremefarve / ivory så vil guldsmykker komplimentere dit look bedst.
  • Din kjoles udskæring har også noget at skulle have sagt i forhold til de smykker du skal vælge til. Hvis din kjole er stropløs, så kan du overveje en choker som smykke, som lige nu er meget populær. Du kan også droppe halskæden og i stedet bære 2 store, runde øreringe. Hvis det er en halter-neck kjole du har på, så drop smykkerne og fokuser i stedet på at have smykker i dit hår. Hvis din brudekjole er med V-neck så kan du med fordel tage en choker eller en rund halskæde på.
  • Undgå at dine smykker matcher alt for meget. Det er flot med et roligt miks af lækre smykker.
  • Det vigtigste er, at du er dig selv. Føler du dig ikke tilpas med store smykker, så vælg simple smykker. Ønsker du slet ikke at have smykker på, kan du gøre dit look festligt alligevel ved at sætte smykker i håret eller vælge en brudekjole med lidt bling-bling.

Her er et lille udvalg af de smykker som hitter netop nu!

accessories

accessories

 

accessories

accessories

accessories