Luk

Brudemakeup & hår – 6 forskellige looks lige nu!

Brudemakeup & Hår

Tendenser i 2017 – brudemakeup & hår

når det kommer til brudemakeup & hår  for bruden 2017, er det det dameagtige look: pink øjenskygge og monokrom makeup, der vinder. Ved at matche dine øjenlåg og læber med nuancer af pastel pink, kan du få en fed tone, som du afrunder med ungdommelige bryn og en glowy teint.

Hvad kan du gøre allerede nu, hvis du skal giftes i 2017? Start med en god glød fremkaldende hudpleje rutine og lad dine bryn vokse sig fyldigere!

brudemakeup-min -

 

brudemakeup og hår

Perler, krystaller og metal

Ved at give dit hårpynt struktur i form af perler, krystaller og ædle metaller,  kan du få det der lækre blomstrede vibe, men med meget mere kant. Jeg er personligt helt vild med perlemorseffekten på den indre side af øjnene (se billede foroven). Den effekt får du ved at fugte en vinklet pensel og derefter dyppe den i en skinnende hvid eller platin-farvet skygge og dup langsomt på.

brudemakeup og hår

Er du typen som gerne vil gøre lidt mere ud af din brudemakeup, så kan du tage en rød læbestift med orange undertoner og en semi-mat finish, gøre din cat-eye svirp så tynd, så det er næsten geometrisk, og slutte af med at highlighte de rigtige steder.

brudemakeup og hår

Boho-looket

Om du kan lide det eller ej, så er boho-looket ikke på vej væk lige foreløbig. Boho er inspireret af udelivet, og skal dit hår følge denne trend, så skal du satse på volumøse bølger toppet med en flot krans af blomster. Skal I holde strandbryllup så skal kransen selvfølgelig bestå af  både blomster og tilfældige skaller samlet på strande. Boho makeuppen er meget enkel, og kan klares med en velplejet hud, rosa kinder, rosa læber og en mild øjenmakeup og pæne bryn.

brudemakeup og hår

Pink, pink, pink

Pink øjenskygge er en stor trend, og hvis det gøres på den rigtige måde, så kan det virkelig blive pænt. 
To tips til dig, som satser på den pinke øjenmakeup:
1. Sørg for at bruge øjendråber hele dagen, så dine egne øjne ikke er røde! Hav dråberne med i din taske og hæld lidt på under toiletbesøg, eller når du lige har et øjeblik, hvor du som brud kan være usynlig. 
2. Hold resten af din makeup enkel, så øjnene virkelig kan skinne igennem.

brudemakeup og hår

Minimalisme

Vi ser det alle vegne, minimalismen har hittet længe og det fortsætter, både i din bolig og i din makeup. Elsker du natur og naturlig skønhed, så er det den minimalistiske makeup du skal satse på, på din store dag. Tænk glødende hud, læber der er lidt rødere end naturen og meget lidt øjenmakeup.

Artikel fra magasinet Bride, Photo: getty images og Indigital