Luk

En unik hyldest til jeres kærlighed med et bryllupsmaleri

Bryllupsgæsterne

Gæster guides

“Annonce”

Tekst: Maria Faarvang   –   Foto: Hanne Kampler

Drømmer I om et helt personligt minde fra den store dag, der for evigt kan pynte i jeres hjem? Kunstneren Hanne Kampler har skabt et enestående koncept, hvor hun sammen med gæsterne skaber et maleri, der passer til jeres smag og indretning, og som for altid kan minde jer om jeres kærlighed og de mennesker, I har i jeres liv.

Et bryllupsmaleri kan sammenlignes med en visuel gæstebog, hvor alle gæster maler en lille personlig hilsen til brudeparret. Det kan være et minde om dengang, morfar inviterede hele familien på fisketur, fløj til New York eller spiste middag i et sommerhus og drak en lind strøm af cocktails.

Alle de små fortællinger er Hanne Kampler en mester i at få  samlet til et unikt maleri, som oveni købet er tilpasset jeres hjem i farve og stil, så I kan nyde at kigge på det og genopleve både bryllupsdagen og de mange personlige minder hver eneste dag.

Hanne er uden tvivl en af de bedste beslutninger til vores bryllup. Det maleri, vi har fået ud af det, er uvurderligt og noget, der indeholder så meget personlighed og historie.
Michella Milé Sommer

Ryster gæsterne sammen

Hanne Kampler er kunstmaler, og så har hun en sprudlende energi og en rigtig god indfølingsevne, hvilket gør det let for hende at aktivere alle gæster i den hyggelige, fælles aktivitet og skabe en god stemning undervejs. Selv den modvillige onkel eller den generte veninde skal hun nok blidt få puttet en pensel i hænderne på, så alle gæster kan give deres eget lille personlige bidrag til det færdige billede.

”Jeg sammenligner mig lidt med Klods Hans, for jeg vil gøre kunst til noget, alle kan være med til. Mange bliver lidt nervøse, når de hører ordet ”kreativ”, men for mig er det noget, vi alle har i os, hvis bare vi tør kaste os ud i det. Først og fremmest skal det være sjovt og hyggeligt. Samtidig er det afgørende for mig, at jeg styrer projektet sikkert i land, så maleriet fremstår helstøbt og rammer brudeparrets smag, siger Hanne Kampler.

Få inspiration og gode idéer fra et smukt og moderne cocktail bryllup

 

Et helt personligt minde

Et af de par, som dagligt glæder sig over deres bryllupsmaleri, er Michella Milé Sommer og Tobias Toft Sommer.

”Det færdige maleri betyder alt. Det minder os om den største dag i vores liv hele tiden. Om vores venner og familie og alle vores sjove historier sammen. Det er et maleri fyldt med minder og personlighed. En gæstebog og alt det andet, man har fra sit bryllup, er jo super hyggeligt, men man skal aktivt tage det frem for at mindes. Maleriet hænger i stuen, hvor vi tilbringer det meste af vores tid, så vi mindes hele tiden,” fortæller Michella og tilføjer, at parret blev helt blæst bagover, da de så det færdige maleri, fordi det ramte deres stil og smag så klokkeklart.

Det er ikke kun maleriet, Michella og Tobias tænker på med glæde. Selve eventen til brylluppet står også klart i deres og ikke mindst gæsternes erindring. ”Hanne var god til at få folk til at male på billedet. Flere meldte tilbage, at de var lidt nervøse, men Hanne beroligede dem og fortalte, at de bare skulle male og ikke tænke så meget, og det hjalp rigtig meget. Gæsterne følte sig trygge ved, at det var en maler, der stod der, og som de kunne få råd og hjælp af. Hanne er meget imødekommende, super udadvendt og god til at inddrage folk, lave sjov og skabe en rigtig god stemning,” husker Michella Milé Sommer.

Læs om de største bryllupstrends i 2021

 

Gæsterne hjælpes i processen

Hele selskabet bidrager

Mange brudepar vælger, at maleri-eventen foregår under receptionen, når parret bliver fotograferet. Imens sørger Hanne Kampler for at ryste selskabet sammen og give gæsterne noget at snakke om. Det er en god isbryder.

Men maleriet kan også være et indslag under middagen og f.eks. indgå  som en del af brudens eller gommens tale til den anden. Enkelte gange er eventen ligefrem en overraskelse til den anden

I alle tilfælde indleder Hanne Kampler med en lille tale, hvor hun på afslappet og humoristisk vis klæder gæsterne på til at male små  minder på maleriet til parret, og hvor hun gør det klart, at alle har kreative evner, og det vigtigste er at være modig og bare kaste sig ud i det.

Sådan foregår det

Først holder I et møde med Hanne, hvor I taler om jeres ønsker for maleriet, så det kommer til at passe perfekt ind i hjemmet.
På selve bryllupsdagen dukker Hanne op enten under receptionen og skaber maleriet sammen med jeres gæster, mens I bliver fotograferet (det bidrager også til at ryste gæsterne sammen), eller også kan eventen også være et indslag under middagen.
Hanne bruger sin indfølingsevne og sin høje energi til at skabe en god og tryg stemning, hvor alle får modet til at bidrage til maleriet. Hun sørger også for at holde de ekstra modige lidt i ørerne, så motivet ikke stikker af.

Efter festen færdiggør Hanne maleriet i sit atelier, hvor hun samler alle de små, fine symboler og historier fra den nærmeste familie og venner i et samlet udtryk. 14 dage efter brylluppet får I overrakt jeres unikke kunstværk, malet af dem, der betyder allermest for jer og skræddersyet jeres stil.

Se eksempler på Hannes malerier herunder:

Færdig kunst - unikt minde

Færdig kunst - unikt minde

Unikt og personligt minde

Mange muligheder

Hvis I ikke ønsker jer en event til selve bryllupsfesten, men stadig drømmer om et helt unikt maleri til væggen, er det også muligt at ønske sig et personligt maleri i bryllupsgave. Det kan være et billede, der rummer en helt særlig historie for jer og som passer ind i hjemmets indretning. Hanne Kampler kalder konceptet for ”Kunst på bestilling”. Flere bruger også at forære den anden et maleri som morgengave. En helt personlig gave, hvor  Hanne maler lige det motiv, der rammer den anden mest i hjertet.

Hanne udsteder også unikke gavekort til et maleri, hvor modtageren selv er med til at udvælge farver, stemninger og nuancer. Mulighederne er mange, men en ting er sikker: Et maleri af Hanne Kampler er en gave og et minde for livet.

Mangler I inspiration til jeres bryllup? Så besøg bryllupsmesserne – Læs mere her

 

Læs meget mere på www.kamplerkunst.dk