Luk

Det her ville du ikke have til dit bryllup for 3 år siden!

Blog

Kender du myselfie? Overvejer du en myselfie til bryllup? Hvis du gør, så er du langtfra den eneste! Men sådan har det ikke altid været.

Da myselfie var på deres første bryllupsmesse for nu 3 år siden måtte de fortælle og overbevise folk om at en myselfie photobooth ville være et hit til deres bryllup. Der var en del skeptiske reaktioner og kun ganske få kunne se det sjove i den idé.

I dag er de Danmarks førende photo booth! Kendt fra b.la. “Til middag hos” og Zulu programmet “Roomies”. Samtidig kan de bryste sig af, at de var de første der indførte selfieskærme på det danske marked og nu er det blevet en hel branche!!

Jeg har stillet ejerne af det succesfulde myselfie photobooth koncept, Thomas Peder Bennedsen og Peter Lynggaard Petersen, 6 spørgsmål om myselfie til bryllup – for det er jo i virkeligheden dét vi er interesserede i – for hvad er det der gør, at så mange brudepar vælger at have en myselfie til deres bryllup:

Hvad får jeg ud af at have en myselfie til bryllup?

“Det er vigtigt for os at understrege at en myselfie ikke erstatter en fotograf – det er faktisk slet ikke meningen, at den skal det. Den skal derimod være et sjovt supplement og skabe unikke, autentiske og ikke opsatte billeder.

Samtidig er den enormt underholdende for alle dine gæster til festen.

Vi hører ofte fra vores kunder at de var imponeret over hvor mange der var forbi myselfie i løbet af aftenen og at folk fra begge sider af familien tog billeder sammen, selvom de ikke kendte hinanden.”

Hvad får jeg med når jeg bestiller myselfie til mit bryllup?

“Du får selvfølgelig myselfie, stativ, returlabel og 31 saml selv, sjove rekvisitter på pinde.

Det hele bliver leveret til dig et par dage inden du skal bruge det, og på vores website har vi lavet en video der viser hvor nemt du sætter din myselfie op.”

Nu – 3 år efter vi var på bryllupmesse første gang, kommer folk løbende og vil være med i vores konkurrencer. Vi hører ofte “Se! Det er den jeg fortalte dig om” og vi er udsolgt på flere datoer i sommeren 2018, selvom vi har 6 doblet vores antal af myselfie! – Thomas B.

Hvordan fungerer myselfie?

Du trykker blot på skærmen, så starter nedtællingen, 3, 2, 1 og så bliver billedet taget. Det er meget nemt, så selv de gamle eller knap så tekniske kan være med:)

Hvor mange billeder kan myselfie tage på en aften?

“myselfie har en lokal maksimum på 5.000 billeder, men rekorden er ”kun” 2605 billeder på én aften. Så 5000 billeder er mere end rigeligt til dit bryllup. Kobler man myselfie på wifi – så er der intet maks antal billeder.”

Hvornår kan jeg se alle billederne?

“Du kan faktisk se & downloade alle billederne samme aften, hvis du er koblet på wifi.”

Kan jeg prøve en myselfie et sted?

“Den 30. september 2018 er vi med på den store bryllupsmesse i Lokomotivværkstedet, så kom endelig forbi der, og se og prøv en myselfie selv, vi skal nok besvare alle dine spørgsmål. Og vi lover, at der vil være gode konkurrencer!”

!!! Mange datoer i 2018 er allerede booket! Tør du vente længere?

Slideshow er det nye!

Vidste du! at hvis du kobler myselfie på wifi, så kan du via myselfie hjemmesiden også sætte et slideshow igang som viser alle billederne i rotation. Du kobler blot din egen computer til et TV eller en projektor, og så kan I allesammen stå og grine og glæde jer over de sjove billeder allerede til festen! Du kan være sikker på at gæsterne tager endnu flere billeder, når de løbende bliver mindet om, hvor sjovt det er!

Og flere billeder er jo lige præcis det du gerne vil have fra din fest.

Vigtigt! Slideshow og alle andre funktioner som myselfie har er naturligvis gratis og inkluderet i den oprindelige pris:)

Book din myselfie allerede nu»

 

 

Artiklen er sponsoreret af myselfie.