Luk

Find jeres perfekte bryllupsfotograf

Fotografen

Det eneste der er tilbage efter bryllupsdagen er billederne og minderne

Et bryllup skal man tænke tilbage på, og mindes med glæde resten af livet. Når maden er spist, brudevalsen er danset, gæsterne er taget hjem og brudebuketten er visnet, er det kun bryllupsbillederne der er tilbage til at minde jer om jeres livs fest.  

Billederne skal kunne genskabe den stemning og den magi der var på dagen, og I skal gerne få et lille sug i maven hver gang I kigger på dem. Skuffende bryllupsbilleder er noget alle brudepar vil ærge sig over for altid.

Det at vælge den rigtige bryllupsfotograf, handler om meget mere end blot at vælge den teknisk dygtigste fotograf. Det handler rigtig meget om kemien imellem brudepar og fotograf, og om I føler at fotografen forstår jer, og kan samarbejde med jer. 

Det er vigtigt at det er en fotograf som forstår hvilken type billeder I ønsker, og at det er en person som I føler jer trygge i selskab med. Det at vælge en fotograf er en vigtig beslutning, og for mange brudepar er det faktisk det vigtigste valg, lige efter valg af lokation. 

Måske elsker I at posere foran et kamera, eller måske er det uvant og akavet for jer. Det er i hvert fald vigtigt at jeres fotograf kan hjælpe med lige præcis det I har brug for. Det er meget individuelt, hvad man ønsker og forventer af sin bryllupsfotograf, og derfor er det vigtigt at alle brudepar finder ud af hvad det er der er det vigtigste for dem.

10 gode råd til hvordan du er nærværende på din bryllupsdag »

 

Her er vores bedste råd til at finde den perfekte bryllupsfotograf: 

 

Vær ude i god tid

Vores vigtigste råd er at være i god tid! De mest populære bryllupsfotografer har en fuldt booket kalender flere år frem. Lige så snart I har bryllupsdatoen og lokationen på plads, er det med at starte søgningen på den rigtige fotograf. Især hvis I skal giftes i højsæsonen som er fra maj til september.

 

Find ud af hvad der er jeres stil

Ønsker I elegante kunstværker til at forevige jeres bryllupsdag, eller er I mere til hyggelige og afslappede stemningsfotos? Skal I kun have taget portrætter efter kirken, eller skal I have en fotograf der foreviger hele dagen? Hvordan skal stemingen være på billederne? Romantisk, eventyrlig, traditionel eller noget helt andet? Kan I bedst lide de kontrastfyldte fotos fulde af stemning, eller er I mere til de lette og smukke fotos, som er fulde af lys og varme? Der er så uendeligt mange muligheder når det kommer til bryllupsfotografering, og det er vigtigt at I vælger en bryllupsfotograf som forstår jeres ønsker.

Professionel Bryllupsfotograf – hvad får du for dine penge? Læs det her »

 

Søg efter den rigtige

Anbefalinger fra venner og bekendte er en måde at finde en pålidelig og dygtig fotograf, men husk at fordi dine bedste venner havde en fantastisk fotograf til deres bryllup, er det ikke sikkert at det er den rette fotograf til jer.

Langt de fleste fotografer har en hjemmeside, hvor de viser et udvalg af deres billeder, og ved at kigge billederne igennem, kan I hurtigt fornemme om det er interessant for jer, og om vedkommende kan lige netop det I søger. Mange fotografer kan tage billeder i forskellige stilarter, men de har allesammen noget de er bedst til. Læg mærke til om fotografens fotos er ens af de forskellige brudepar, for det vidner om en fotograf der ikke er kreativ og ikke tænker ud af boksen. Alle brudepar er forskellige, og derfor bør deres billeder også være det.

Bryllupsmesserne er en oplagt mulighed til at finde den perfekte fotograf. Her er fotograferne selv tilstede, så man kan med det samme mærke om kemien er der. Her kan man også se deres tidligere arbejde, og høre om de kan tilbyde det man ønsker indenfor det planlagte budget.

Ønsker I at møde flere forskellige fotografer og se jeres arbejde? Så besøg Bryllupsmesserne – Læs mere her »

 

Book et møde

Når I har fundet den fotograf I syntes det skal være, så sørg for at book et møde i god tid inden brylluppet. Under dette møde kan I mærke om der er kemi, og om I forstår hinanden. Det er også her at I finder ud af om fotografen er en person I ønsker skal være en del af jeres bryllupsfest – det er meget vigtigt at man ikke får fat i en fotograf der irriterer jer eller gæsterne på dagen. Sørg for at få forventningsafstemt deres tilstedeværelse til festen. Husk også at spørg ind til hvor mange fotos fotografen cirka leverer, og hvor lang leveringstid der er. 

Husk at der aldrig er nogen der fortryder at have brugt penge på en god bryllupsfotograf… Tværtimod!

Det vigtigste til jeres bryllup er jer og jeres kærlighed, og derfor er det vigtigt at I prioritere at få foreviget lige netop det. Hvis I finder den rette fotograf, vil I glæde jer over billederne resten af jeres liv sammen.

I har kun én chance, når det gælder jeres billeder fra brylluppet – det kan aldrig gøres om.