Luk

Forevig minderne fra jeres bedste dag

Fotografen

capty1

Foto: Kate Lewis, www.katelewisphotography.com og Tina Lemming

På jeres store dag bliver der oftest taget rigtigt mange billeder. I har en professionel fotograf, vennerne tager billeder og måske har I en foto-app til at samle alle billederne på samme sted. Men hvad skal alle de smukke billeder, når dagen er slut?

03_wedding_ceremony379 03_wedding_ceremony408


Mange vælger at få de bedste,  professionelle billeder sat i rammer til hjemmet, med hvad med alle de andre billeder – skal de blot glemmes? Det er så ærgerligt at have en masse billeder liggende på computeren eller på en ekstern harddisk – og aldrig rigtigt kigge på dem. Før i tiden fik man altid fremkaldt sine  billeder og sad og kiggede i fotoalbum, det havde sin charme. Så hvorfor ikke lave en fotobog hvor I kan forevige minderne? Så kan I altid tage den frem og kigge tilbage på jeres store dag, og dele minderne med hinanden og jeres nære.

capty2

Christina og Michael fik lavet en fotobog fra Capty.dk, og det er bestemt ikke et valg de fortryder!
”Vi havde den mest fantastiske dag, der nu er blevet smukt foreviget i denne fotobog. Vi havde både en virkelig dygtig og professionel fotograf med, men havde også købt en foto-app, som gav gæsterne mulighed for at dele alle deres billeder og film med os. Det betyder, at vi har virkelig mange billeder, som i første omgang blot blev gemt på en ekstern hard-disk. Da vi så en reklame for fotobøgerne, var vi ikke i tvivl om, at det var den rigtige løsning for os. Vi fik bestilt og var hurtigt i gang med at visualisere et af de mest mindeværdige øjeblikke for os. Det var nemt at opsætte bogen med gode hjælpeinstrukser fra systemet. Efter 8 dage, præcis som lovet, modtog vi bogen. Den er så utrolig flot og i virkelig lækker kvalitet med kraftige sider og imponerende farver. Vi er meget tilfredse!”, fortæller Christina Brinks og Michael Bohl Kristensen, gift 3. september på Comwell Kellers Park.

layflat-album-jpgHvad er Capty.dk?
Med Capty.dk har I mulighed for at forevige jeres bryllupsbilleder i eksklusive fotobøger, canvas, kalendre m.m. Som nogle af de første i Danmark, producerer Capty.dk også lækre Layflat fotobøger, som er et håndlavet kvalitetsprodukt, men stadig til en god pris. Layflat fotobogen er tekstilbeklædt i en farve I selv vælger, og printet inden i bogen er højkvalitet på fantastisk lækkert og tykt fotopapir. Man designer selv sin bog på Capty.dk og deres fotobogseditor er testvinder for sin brugervenlighed, så det kan enhver finde ud af! Læs mere og se billeder på Capty.dk