Luk

5 grunde til at hyre en videograf på jeres store dag!

Fotografen

Lad os indse det – bryllupper er dyre! Og netop derfor er der ingen brudepar der ønsker at misse noget på deres store dag. Stemningen, lydene, latter, dansene, talerne, følelserne, det er altsammen noget der gør dagen fantastisk, og noget I som brudepar helt sikkert gerne vil mindes resten af livet sammen.

Desværre går sådan en dag bare alt for hurtigt, og som brudepar når man slet ikke at få alle de dejlige øjeblikke og hele stemningen med, fuldt ud. Og her er det så, at en videograf kan noget helt særligt! Han kan give jer hele jeres bryllupsdag tilbage, så I kan genopleve stemningen! Vi hører mange brudepar som har investeret i en videograf til deres bryllup sige, at de er enormt glade for deres bryllupsvideo, da de ved at se den når det hele er ovre, genoplever eller på ny oplever mange ting fra deres store dag, som de enten havde glemt eller slet ikke havde fået lov til at se eller være en del af.

JA den er god nok! Brudepar går glip af en hel masse ting på deres egen store dag, og det er så ærgerligt, så vi har derfor sammen med de dygtige drenge fra bryllupsvideoer.dk lavet en liste til dig her over 5 grunde til at du kraftigt skal overveje at have en dygtig videomand med på jeres store dag!

 

“Hold da helt op hvor er den bryllupsvideo altså bare blevet god. Der var en masse små detaljer med, som vi slet ikke selv havde bidt mærke i. Det er nok nogle af de bedste penge, vi har givet ud i forbindelse med vores bryllup. Det er virkelig et minde for livet.” – Jan og Carina

  • Se din egen vielse! Vielsen ender som regel med at være rimelig sløret, mens man er i det, og det eneste du husker derfra er din kommende og ham der vier! Med en video kan du opleve hele ceremonien, nemlig din indgang, din vej op ad kirkegulvet, din mor der snøfter og alle gæsternes reaktion når du træder ind.
  • Se din far eller en anden du har kær følge dig op af kirkegulvet – det er sjovt at stå på den anden side og opleve dig selv igen, da du gik op ad kirkegulvet med din far eller den særlige person du har valgt der skal følge dig op. Det er en helt særlig oplevelse som pludselig bliver endnu mere speciel når du kan opleve det på film.
  • Se din brudekjole på en helt anden måde – stillbilleder er super fine og et must til dit bryllup, men en smuk videooptagelse af din brudekjole når du går rundt i løbet af dagen, eller går ned langs vandet med din elskede, DET er fantastisk at kunne se tilbage på.
  • Hør din elskedes eller din bedste vens tale til dig fra jeres store dag igen! Det er svært at genkalde sig alle de smukke ord der bliver sagt på sådan en særlig dag. Og det er først når man får lov at høre dem igen, at det virkelig går op for dig hvor meget de ord betyder og hvordan det fik dig til at føle da de blev sagt på din store dag.
  • Oplev alle de små ting du ikke ser på sådan en dag. Mens du er ved at blive klar, få taget billeder eller er blevet “fanget” af din bedstemor, som stiller et hav af spørgsmål, sker der en hel masse rundt omkring i blandt gæsterne. På video kan du bagefter stille og roligt sidde og grine over de ting der skete, mens du ikke var der, fordi din videomand selvfølgelig har fanget alle de gode øjeblikke.

Vi ved godt det er endnu en ting der skal gøres plads til i budgettet – men ikke desto mindre synes vi ærlig talt at en dygtig videomand burde være en prioritet hos ethvert brudepar og vi og andre brudepar kan varmt anbefale bryllupsvideoer.dk 

 

“Vi har siddet i aften og set videoen og hygget med rødvin og grint og grædt igen :o) Selve dagen er det største vi har oplevet og videoen gengiver det rigtig godt – vi er superglade for den.” – Lars og Helle Martinsen

 

Du skal næsten se hvordan en sød bryllupsvideo kan se ud HER og vil du gerne se priser så er de HER!

 

Artiklen er lavet i samarbejde med bryllupsvideoer.dk