Luk

Når drømme bliver til virkelighed

Planlægning

ca2_9187

Af: Celina Christensen

Af: Celina Christensen

I planlægningen af et bryllup støder man, som brudepar, på utallige muligheder og man gør sig mange tanker om, hvilken type bryllup man ønsker sig. BRUDEN har samlet et team af forskellige eksperter fra bryllupsbranchen, som tilbyder deres ekspertise i planlægningen af det perfekte bryllup. De har alle til formål at hjælpe jer, brudepar, med at skabe en personlig og unik fest – en fest udover det sædvanlige. Kig med og bliv inspireret til at skabe et personligt bryllup.

Fotograf: carolinasegre.com | Brudekjole: celinachristensen.dk | Herretøj: davidk.dk | Serviceudlejning: atablestory.dk
Hår og makeup: mipecph.dk | Blomster: fiolblomster.dk | Print: Mette Daring / By invitation only | Lokation: theset.dk

ca2_2432

carolinasegreweddingphotographerCarolina Segre – fotograf
Jeg ønsker, at jeres bryllupsbilleder er autentiske, og udstråler jeres personlighed og dagens stemning. Derfor lærer jeg mine brudepar godt at kende inden den store dag. Vores relation gør, at I kan være afslappede og sårbare foran mit kamera, så vi kan skabe smukke og betydnings-fulde fotografier sammen fra den største dag i jeres liv. carolinasegre.com

ca2_3920

a-tablestoryA Table story – serviceudlejning
Hos A Table Story, dækker vi ikke blot et bord, vi hjælper jer med at fortælle jeres historie. Da bordet er det sted dine gæster vil tilbringe mest tid ved brylluppet, synes vi det fortjener en lige så stor opmærksomhed, som alt det andet. atablestory.dk

ca2_6109

Processed with VSCO with a5 presetBy Invitations Only – grafisk materiale
By Invitations Only tilbyder håndlavede grafiske elementer til jeres store dag. Invitationen eller et “save the date” kort er det første indtryk gæsterne får af jeres bryllup. Med et personligt og kreativt design, udtrykker I fra første øjeblik den stil og stemning, I ønsker for dagen. By Invitation Only.

ca2_5926

 

Af: Celina ChristensenCelina Christensen – brudekjoler
Hver brud er unik og jeg ved intet bedre end at guide bruden til at finde den brudekjole, som komplimenterer hende på bedste vis. Jeg guider og vejleder men lytter til hver en tid til, hvad du ønsker. celinachristensen.dk.

ca2_5552

sk%e2%94%9carmbillede-2016-09-13-kl-19-36-20MIPEcph – hår og makeup
Mipecph er frisøren og makeupartisten, der fuldender det perfekte look på din store dag. Vi tilbyder en prøvedag i salonen og på selve bryllupsdagen, kommer vi ud til dig. Vi ser frem til at gøre dig endnu smukkere. mipecph.dk.

ca2_6017-2

691-302786-3222 Herrernes Magasin – herretøj
Herrernes Magasin fokuserer på jakkesæt og tilbehør, der ikke efterlader tvivl om, at ejer-manden har sans for god stil. Vi vil gerne forsøge at udvide din horisont en anelse, ved at lade dig prøve noget anderledes, også selvom du ender i et klassisk blåt eller sort sæt. davidk.dk.

ca2_2690

unnamedFiol Blomster 
Hos Fiol Blomster tager vi os tid til jer, så vi sammen kan få jeres ønsker og drømme om et smukt og mindeværdigt bryllup til at gå i op-fyldelse. Vi tror på, at I med blomster kan skabe en unik stemning og at de er med til at fuldende jeres store dag. fiolblomster.dk.

Se også artiklerne: Urbant havebryllup, Chic storbyfest og Efterårsromance.