Luk

Noget lånt, noget blåt og noget ANDERLEDES 

Blog

Alle bryllupper behøver ikke at være ens. Faktisk vil de fleste af os gerne have noget anderledes til vores bryllup. Heldigvis er der rig mulighed for at tilføre noget unikt, sjovt, fjollet eller out-of-this world til dit eget bryllup. Vi har her samlet lidt sjove og anderledes idéer til bryllup. Der er sikkert noget, du kan bruge her til dit eget bryllups mood board.  

BLOMSTERDEKOR FOR ENDEN AF BORDET

Anderledes bryllup med blomsterdekoration for enden af bordet.

Foto: Alain M.
Wedding planner & artistic direction: Marie Chicchirichi, @marie.chicchirichi – Floral & wedding design: Lettre à Élise Events, @lettreaelise_events

Hvad med at flytte din blomsterdekoration hen for enden af bordet, i stedet for på bordet, som i dette smukke parisiske set-up, foreviget af den franske fotograf Alain M. Udover at det bare ser super smukt ud, så sparer det plads på bordet, og tillader, at gæsterne rent faktisk kan se hinanden, mens de taler og spiser. Det er da om noget unikt til bryllup! What’s not to like

Kedelig barbord forvandling

Foto: Jennifer Crook Photography

Det er helt vildt hvad en smuk blomsterdekoration og en hvid dug kan gøre for et kedeligt, plastik barbord. Lav dette simple set-up til din reception eller der hvor du byder dine gæster velkommen til bryllupsfesten. Og så er der plads på bordet, så folk kan stå der med deres drinks og appetizers og hyggesnakke.

Midnatssnack

Foto: Elyse Hall

Hvad har man allermest lyst til når man har danset natten lang? Cola og pomfritter naturligvis. Send dine gæster hjem efter en fantastisk aften med en lille “midnatssnack”. Så kan de hygge sig med det på turen hjem.

Anderledes skilt til bryllup

Foto: Asheville weddingphotographer

Du har muligvis set denne her før, men den er altså så cute, at vi er nødt til at tage den med her. Lad dine gæster vide, at de må sidde lige hvor de vil, under vielsen. Det er en rigtig fin og anderledes idé til bryllup.

Lykkehjulet

Anderledes idé til bryllup med et lykkehjul.

Foto: Pablo Beglez

Hvis det her ikke er en sjov idé til bryllup, så ved jeg ikke, hvad er. Har du en ven, som er god med sine hænder, så kan du bede ham om at lave en real-life lykkehjul til dig. Det bliver virkelig underholdende når der skal drejes på hjulet og I og gæsterne skal gøre diverse sjove ting.

Puslespils-gæstebog

puslespil gæstebog

Foto: theweddingofmydreams.co.uk