Luk

Den perfekte velkomstdrink til jeres bryllup!

Blog

Den bedste måde at byde dine bryllupsgæster velkommen på er med en forfriskende velkomstdrink. Med et glas med lækkert indhold i hånden kan gæsterne gå rundt og tale sammen og være beskæftiget, mens de ser frem til en skøn dag i kærlighedens tegn.

Velkomstdrinken er selvsagt det første du byder dine gæster på, og derfor er det en god idé at gøre lidt ekstra ud af denne gestus, hvis du gerne vil være en god vært.

Det kan dog være svært at vælge, hvad du gerne vil byde dine gæster på. De har helt sikkert forskellig smag, og nogen kan ikke lide, hvis det smager for syrligt eller for sødt eller for bittert. Og samtidig vil du gerne have, at velkomstdrinken ser festlig ud.

Hvis du gerne vil have opskriften på den perfekte velkomstdrink, så skal du læse videre her.

Vi elsker at støtte lokale og danske, kreative sjæle og det har ledt os til, hvad vi vil kalde Årets velkomstdrink til jeres bryllupQueens Spritz.

Velkomstdrinks til bryllup med hyldeblomst og mousserende vin fra Queens of Denmark

Det starter med Queens Hyldeblomst

Det første du har brug for til din velkomstdrink, er Queens Hyldeblomst. Vi anbefaler denne lækre, økologiske hyldeblomstspiritus fra Queens of Denmark, håndlavet i Danmark på friske hyldeblomster. Tilsmagt med rørsukker og alkohol af høj kvalitet.

Brug rabatkoden queenswedding! Og betal 10% mindre og få den leveret fragtfrit!

Når du har den på plads, så blander du den blot op med en mousserende hvidvin. Se hele opskriften HER.

Du kan til slut pynte med bær og blomster for et feminint udtryk eller med en citron skive hvis din drink skal være “unisex”. Så har du en lækker og forfriskende velkomstdrink til jeres bryllup, som passer de flestes smagsløg. Og så ser den bare lækker ud!

Hvis der er mere tilbage kan du også bruge Queens Hyldeblomst til drinks i baren senere på aftenen. F.eks. fungerer den rigtig godt som en flydende garnish til Gin&Tonic – bare hæld 1 cl på toppen af den færdige drink for en frisk og frugtig twist. Du kan se flere opskrifter HER.

Velkomstdrinks til bryllup med hyldeblomst og mousserende vin fra Queens of Denmark

Queens of Denmark er økologiske spiritusser helt uden tilsætningsstoffer, med frugter og bær. De kan drikkes rent. Eller de kan bruges til at forfine dine cocktails med.

Se de forskellige varianter HER.

Artiklen er skrevet i samarbejde med Queens of Denmark.