Luk

Klæd dig skarpere end nogensinde før på din bryllupsdag

Gommen

Bryllupstøjet er en af hjørnestenene i mandens bryllup, så tag ansvar for dit udseende, afsøg grænserne og klæd dig skarpere end nogensinde på den mest fotograferede dag i dit liv.

David5Bryllupssæsonen er i fuld gang, og du er måske allerede ved at gå kold i bordplaner, farven på blomster, jeres ønskeseddel og meget andet praktisk. Men glem nu ikke noget af det mest vigtigste: hvordan du selv skal se ud. En mands bryllup giver ham den ypperste mulighed for at klæde sig mere ekstravagant, end han nogensinde har gjort før. Det gør ikke noget, at det er vildt og måske endda lidt for meget, for det er dit bryllup, og hvis ikke til dit bryllup, hvornår skal du så ellers se super skarp ud?

Klæd dig på til fest
David K er indehaver af Herrernes Magasin, og han er ikke i tvivl om, hvordan en kommende gom skal håndtere tøjsituationen. Han skal bryde sine grænser og turde prøve det vilde og derfor har David K et klart budskab: Tag festbrillen på, når du køber bryllupstøj.

david1”Et bryllup handler på mange måder om ekstremer. Det føles monumentalt at afgive sin suverænitet til en kvinde, derfor må tøjet også gerne være monumentalt. Jeg synes, det er for letkøbt med et nyt, blå sæt og en hvid skjorte,” mener David K fra Herrernes Magasin.

”Vores fantasi er begrænset til, hvad vi har set eller prøvet før. Ved at kaste sig ud i at prøve forskellige ting, træner vi påklædningsmusklen og finder ud af, at man måske ser stjernegodt ud i en grøn smoking eller i kjole og hvidt. Prøv det vilde; det gule, det ternede, det brune, sættet med shortsbukser eller stråhatten. Bare prøv en eller to ting, som du aldrig vil tro, du skal have på. Det giver erfaring at se sig selv i yderpunkterne af skalaen. Måske ender du i noget, du aldrig troede du skulle giftes i, eller også ender du i det mere konservative valg. Det vigtigste er, at det er DIT valg.” fortæller David.

Skil dig ud
’’Hvis du som gom møder op i et Novo-nice jakkesæt, vil du ligne 99 procent af dine gæster, og det er bare ikke min ambition som modemand at gommen skal ligne resten af kavaleriet’’.

David4Omkostningerne
’’Herreudstyret er ret dyrt, og ofte køber mænd ind for mere end kvinderne gør. Vi skal have en lækker skjorte, bukser, jakke, vest, slips, klud, sko, strømper, manchetknapper, seler og måske en hat. Alle mænd vil have ordentlig kvalitet, og det skal sidde godt. Dette indgår i ordren til os som håndværkere, og så bygger vi det op for kunden. Når man har noget der er bygget ordentligt, så bruger man det igen og igen, og derfor bliver ’cost per use’ også meget lav for herrebryllupstøjet’’.

Gode råd til gommens tøj fra Herrernes Magasin:

Vent ikke til sidste øjeblik med at købe dit bryllupstøj. Det giver en god ro at få det klaret i god tid, og en stolthed over, at man aldrig har set skarpere ud. Og så kan man også melde en dresscode ud til sine gæster.
Bryllupssættet skal sidde godt, så find det, der sidder bedst på dig. Hos Herrernes Magasin tør vi godt nævne de små rettelser et jakkesæt skal have, for et jakkesæt KAN generelt ikke sidde perfekt fra bøjlen, 19 ud af 20 skal have det tilpasset. Det er vores ambition, at du skal ligne millionen, så bliv ikke gift i noget, der ikke har set en skrædder, der kun koster få hundrede kroner, og ofte kan små forandringer bringe store gevinster i udseendet med sig.
Undgå at tage en helt almindelig skjorte på. Leg med tanken om en smokingskjorte og gerne en i knækket hvid, så den matcher din brud.
Tag seler eller vest på – mindst den ene ting er et must. Man smider jakken allerede efter talen, og skal man så gå rundt i lys skjorte og mørke bukser og ligne alle de andre resten af aftenen? Når man står oppe i baren med sine venner, er der ingen, der kan finde gommen, hvis han ligner de andre.

Husk, at særlige strømper, sko og flotte manchetknapper er nogle af de detaljer, der fuldender et mageløst bryllupssæt.

Se en af David mange videoer med gode tips på YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2QtCT1erf0-UXA4DMJ-WhA