Luk

Brudgom: Bliv flot klædt på til den mest fotograferede dag i dit liv

Gommen

“Annonce”

I Deerest gør vi en ære ud af at få dig 100 procent klar til den største fest i din og din kommende partners liv. Vi sigter efter at gøre det til den bedst påklædte dag på den mest fotograferede dag i dit liv!

Fem veje til den bedst påklædte dag i dit liv

Når den store dag står for døren, giver det dig som gom en unik mulighed for at være festens næstflottest (efter bruden, naturligvis) påklædte person.

I Deerest har vi bryllupstøj for enhver smag, og derfor har vi identificeret fem overordnede garderober for gomme, så alle let kan finde frem til det ultimative bryllupstøj i Deerest:

Fra det meget formelle til det meget afslappede:

 • Det klassiske jakkesæt med vest
 • Smoking
 • Det urbane: Prøv en ny farve
 • Det modige: Tern, striber eller petroleum
 • Det afslappede til sommerbrylluppet

Det klassiske jakkesæt med vest

Det mest klassiske bryllupstøj for mænd er det klassiske three piece suit – jakkesæt med vest. Det er en elegant og tidløs løsning i de klassiske, mørke farver; mørkeblå, mørkegrå eller sort.

Det er et absolut sikkert valg, som vil udstråle klasse, elegance og et øje for traditionerne.

Husk en ny, crisp skjorte, gerne i råhvid, skoene, som skal være nypudsede, nye strømper, et velbundet slips eller butterfly, et smalt læderbælte i samme farve som skoene og kluden i brystlommen.

Smoking

Tidligere var det en tradition, at man ikke havde smoking på i kirke, men først trak i gallatøjet efter solen gik ned (klokken 18). I dag bryder mange med den tradition, og Deerest klæder både traditions-udfordrerne og traditions-håndhæverne på til bryllup.

I Danmark bliver det ikke mere formelt end smoking, der udstråler et skarpt og formelt udtryk med det sortblanke satinrevers, satinbetrukne ærmeknapper og sorte galon på bukserne, der hermed adskiller smokingen fra det almindelige jakkesæt.En anden feature er smokingskjorten, der med den dobbelte manchet, riflet stof på brystet og sorte knapper, fuldender den sortblanke finish sammen med revers, galon og laksko.Når du ifører dig en smoking, så anbefaler vi, at du giver detaljerne ekstra opmærksomhed: Altid butterfly, altid laksko, altid smokingskjorte, altid manchetknapper, altid seler.

Det urbane: Prøv en ny farve

Det mere moderne look er et jakkesæt, igen helst med vest, i lysere nuancer af blå, lysegrå eller endda grøn eller brun, som er nogle af de meget populære farver på herrernes jakkesæt for tiden.

Her går vi væk fra de mere traditionelle, mørke farver, og kigger på både lysere nuancer og andre farver.

Vi har klædt mange gomme på i grønt, og brun, beige og lysegrå samt blå i alskens nuancer, er også populære.

Igen vil en vest være meget raffineret, når du smider jakken senere på aftenen. Her vil vesten stadig udgøre et festligt look uden du kollapser af varme.

Det modige: Tern, striber eller petroleum

For de mere modige gomme, der gerne vil udstråle kant og finesse, er der mulighed for at hoppe i et ternet jakkesæt, et petroleumsfarvet sæt eller måske et sæt i jacquardvævning, hvor detaljerne i stoffet virkelig skiller sig ud.

I denne kategori kigger vi ikke så meget på traditioner, men mere på at kunne udfolde sin personlighed uden skelen til ‘regler’ eller traditioner for den gængse bryllupsgarderobe.

Din bryllupsdag er muligheden for at give den gas og vise omverdenen, at det er dig, der har hånden på brudens hofte – nu og for altid.

Det afslappede: Strandbryllup i hørsæt

Som det sig HØR og bør – Deerests hørsæt vil være perfekt til det varme sommerbryllup, havebryllup og brylluppet på stranden.

Ved de varme sommerbryllupper i casual settings er det også muligt at fravige den hvide skjorte og i stedet iføre sig en sommerskjorte, have åben skjorte, eller gå med vest uden jakke.

Vores forskellige hørsæt er oplagte, men vi har også andre sæt der er vævet i meget lette kvaliteter vil være oplagte, når brylluppet foregår i sommerens varme eller i mere uformelle rammer.

The essentials: Det rette tilbehør fuldender dit bryllupssæt

Intet flot jakkesæt uden flot tilbehør! Vi mener, at du altid bør kigge på tilbehøret, der kan fuldende dit look:

 • Slips eller butterfly
 • Klud i brystlommen
 • Bælte eller seler
 • Manchetknapper
 • En god lædersko, nypudset
 • Nye, matchende strømper (husk at skifte til et par gamle strømper og slips inden du får klippet spidserne efter brudevalsen!)

Bak din brud op

En bryllupsdag er for mange den største dag i deres liv, og mens bruden står over for alverdens dilemmaer, som frisure, bordplan og blomster, så har de fleste kommende gomme et mere afslappet forhold til den store dag.

I bund og grund handler det om, at du som gom skal udvælge et sæt bryllupstøj, så du står flot og elegant ved din bruds side på det, der bliver den mest fotograferede dag i dit liv.

Det er din og din bruds store dag, så sørg for at for at I matcher i både stil, farver og look. Bruden skal overshine alle, det er et ufravigeligt faktum. Det er derfor gommens ansvar ikke at tage opmærksomhed fra bruden, men i stedet bakke hendes kjole op med et skarpt sæt tøj, der sidder perfekt, og hvor der er styr på detaljerne; at tilbehøret spiller, at ærmer og bukseben har den rette længde, og at skoene skinner.

Det er en god ide at tjekke med bruden, hvad farven på kjolen er, og hvordan brudebuketten ser ud, så du kan matche dit tilbehør med din bruds farver. Fx er det enormt smukt, når gommens skjorte og brudens kjole har samme farve. Denne detalje vil stå klart frem på dine bryllupsbilleder.

Besøg Deerest i to butikker i København

Deerest hjælper brudgomme med at finde deres livs bedste sæt tøj, så man som gom står flottere, skarpere og mere elegant end nogensinde før på dagen for brylluppet.

Fælles for alle er, du vil emme af kvalitet og elegance, at det valgte tilbehør sætter prikken over i’et og at du kommer til at være brylluppets bedst klædte mand.

I Deerest gør vi en ære ud af at få dig 100 procent klar til den største fest i din og din kommende partners liv. Vi sigter efter at gøre det til den bedst påklædte dag i dit liv!

Besøg Deerest i København på Esplanaden 5 eller Bryggernes Plads 9B i Carlsberg Byen.