Luk

3 typer herretøj til bryllup! Hvilken type er du?

Gommen

I disse dage er der mange muligheder for at klæde dig lige præcis som du ønsker til dit bryllup. Dog er der 3 typer herretøj, der er de mest populære. Se her hvilken type du er, og tag det med i dine overvejelser, når du skal bestille dit bryllupstøj.

jakkesæt til brudgom mørkeblå

Type 1 – det moderne jakkesæt

Kan bruges til alle slags bryllupper – husk at spørge din skrædder hvilken farve han vil anbefale

Materialet bør bestå af 100 % uld eller en blanding af uld og cashmere i god kvalitet

Perfekt til gommen som vil bruge jakkesættet på arbejde og til andre festlige lejligheder efter brylluppet også. Så der er altså tale om et jakkesæt der ikke er alt for flashy, den er mere nedtonet, så den kan genbruges. Men for at gommen skiller sig ud til sit bryllup, er det vigtigt at købe en vest med til, altså 3-dele, jakke, bukser og vest. Vesten kan man så undlade at bruge når man vil have jakkesættet på til mere uformelle begivenheder.

jakkesæt til gom i en lyseblå farve

Type 2 – det afslappede jakkesæt

Bruges oftest til udendørs bryllupper, f.eks. et strandbryllup eller et havebryllup når vejret er godt.

Perfekt til gommen som ønsker et uformelt look, mere afslappet og et jakkesæt i lyse farvetoner, i stedet for det mørke jakkesæt.

Hvis det er virkelig varmt vil mange vælge ikke at have jakken på, men blot nøjes med bukser, skjorte og vest og det giver denne afslappede stil rum for.

Materialet til denne slag jakkesæt vil oftest være i bomuld, hør eller let uld, altså materiale din krop kan ånde igennem.

klassisk jakkesæt

Type 3 – det klassiske jakkesæt

Bruges til det meget formelle bryllup, typisk indendørs.

Perfekt til gommen som vil udstråle at han uden tvivl er gommen.

Materialet vil oftest være satin eller endda silke, pressefold på bukserne og hele pakken.

Det er et jakkesæt til manden der ikke vil gå på kompromis, og som vil have hele pakken på hans store dag. Og selvfølgelig er det muligt at bruge jakken for sig, sammen med et par jeans og en t-shirt senere hen, så det ikke bare hænger i skabet.