8 gode råd til din brudekjole når du er plussize

Brudekjoler
pronovias plussize brudekjole

Pronovias 2020

Killer curves

Det er ikke nogen hemmelighed, at plussize kvinder ikke ligefrem har væltet sig i et stort udvalg af moderne brudekjoler i god kvalitetI hvert fald ikke indtil nu. For selvom fashion industrien i høj grad stadig benytter sig af en bestemt størrelse kvinder i magasiner, på catwalken og via andre kanaler for at promovere deres brands, så har de også indset, at plussize mere og mere bliver normal-sizeOg det er gode nyheder for de fleste kvinder. 

Heldigvis er brudemoden hoppet med på vognen i kursen mod at få alle kvinder til at føle sig smukke på deres store dag, uanset størrelse, kurver og former. Vi er på vej mod ikke bare at forstå, men indse, at skønheden indeni altid vil være det vigtigste, og at fashion i høj grad kan hjælpe os til at udtrykke vores indre skønhed udadtil, på hver vores måde.  

pronovias plussize brudekjole

Pronovias 2020

8 gode råd til jagten på brudekjolen, når du er plussize

 1. Find en specialist – henvend dig til brudesaloner der har god erfaring med og stor viden om plus-size brudekjolerDe skal ligeledes have et godt udvalg, da det viser, at plus-size er et område, de tager seriøst.  
 2. Ignorer brudekjolernes størrelser – som regel vil brudekjolestørrelserne være større end de størrelser, du normalt er vant til, så fokusér ikke på størrelsen, men på hvordan kjolen føles at have på, og ser ud på dig.  
 3. Bevæg dig udenfor din komfort zone – det kan godt være at du sværger til en A-line brudekjole, men hvis din professionelle stylist i brudebutikken siger, at hun godt kan se dig i en anden type brudekjole, så giv det en chance, du kan ende med at blive meget overrasket 
 4. Vent ikke med at shoppe brudekjole til du har tabt så og så mange kilo – du kan roligt finde den type brudekjole du ønsker, selvom du ved, at du gerne vil tabe dig lidt inden brylluppet. Du kan altid få den fittet, så den passer i str. senere. Det ville være så ærgerligt at vente for længe, og ende med en ”standard” brudekjole, fordi du er løbet tør for tid til at vente på den rigtige brudekjole, eller få den tilpasset ved en skrædder. 
  8 gode råd til jagten på brudekjolen, når du er plussize

  Pronovias 2020

   

 5. Detaljer kan tilføjes – hvis du er faldet for en ærmeløs brudekjole, som sidder super godt på dig, men du gerne vil skjule dine arme, så husk på at sådanne detaljer sagtens kan tilføjes din brudekjole senere. Så lad ikke den perfekte brudekjole passere, fordi den mangler ærmer, glitter eller blonder. Spørg i brudesalonen, hvilke muligheder der er for at tilpasse brudekjolen.  
 6. Komfort før alt andet – hvis du er faldet for en bestemt type brudekjole, men du føler dig som en elefant i et glasbur, når du har den på og bevæger dig rundt – så lad den gå! Hvis du ikke føler dig tilpas på din store dag, vil det kunne ses og mærkes. Og du vil fortryde det åh så bitterligt, hvis du køber en brudekjole kun pga. dens udseende.  
 7. Undertøjet er ikke underordnet – Du vil blive overrasket over, hvor stor en indflydelse det du har på under brudekjolen, kan have på både hvordan du har det og ser ud i din brudekjole. Specialisten i brudesalonen kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige undertøj til den type kjole du vælger.  
 8. Ærlighed – tag kun venner med dig til brudekjoleprøvning, som du ved, vil være 100 % ærlige overfor dig, og som kan sige til dig uden at blinke, at den kjole du er forelsket i, bare ikke gør noget godt for din figur, eller omvendt, at du skal give den brudekjole en chance, selvom den ved første øjekast, ikke lige er ”dig”.  

Pronovias 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *