Luk

Det tror vi på: Minis

Bryllupsmenu

 

Danish Minies

Lækre og lige til at hapse til bryllupsreceptionen. PR-foto: Danish Minies

Til bryllupsmessen i Bella Center spottede vi en ny trendy spise: Minis – perfekte til bryllupsreceptionen eller natmaden.

Hjerte-med-tekstNatmaden til et bryllup består ofte af en suppe eller den evig populære hotdog. Vi du derimod skille dig lidt ud, anbefaler vi minis.

Firmaet bag de små minis på messen; Danish Minies, kalder selv de små canapéer for ‘alle danskeres livret i miniformat’ – her får du alt det bedste fra smørrebrødet og alle de gode danske retter i en trendy, lille og dekorativ form.

Hvis du er en kende træt af makiruller

De små minimadder kan eks. bruges som en dansk pendant til sushi. Minis leverandøren LETZ MINIS, kalder fænomenet ‘den ultimative godbid med et twist fra sushiens forunderlige verden’.

Er du derfor mere traditionel anlagt – eller bare en smule træt af overeksponeringen af kombinationen ris/tang/agurk, er det måske minis du skal servere til bryllupsfesten.

Fordele

Minis har mange fordele; de kan hurtig hapses og kræver hverken bestik eller service. De er derfor perfekte som en lille snack til bryllupsreceptionen eller som natmad, hvor sulten kan være lidt blandet hos gæsterne.

– Og så fås de også i en lille lækker dessertform – need we say more?

Begge minis leverandører holder til på Sjælland. Bor du noget længere væk eller elsker DIY, kan du også blot lade dig inspirere  – husk dog at der skal mange til, så gør det ikke selv til et bryllup med 120 gæster, medmindre du har masser af tid op til den store dag eller kender en meget tålmodig og fingernem sjæl du kan uddelegere til.