Luk

Bryllup med fokus på udsøgt gastronomi

Bryllupsmenu
“Annonce”
Fotograf Kasper Hornbæk

BRYLLUP PÅ GASTROMÉ

Er I på udkig efter en bryllupslocation som kan give jer og gæsterne en gastronomisk oplevelse, helt udover det sædvanlige? Så bør I rette blikket med Gastromé. De er med jer under hele planlægningen, og med mange års erfaring skaber de den helt unikke og private stemning omsvøbt i gastronomiens univers. Erfarent personale er med helt fra det første glas champagne til indlogering af jeres gæster på byens hoteller, som der samarbejdes med.

Den aarhusianske Michelin-restaurant Gastromé har fået plads til at udfolde sig efter de er flyttet ud i den store hvide herskabsvilla i Risskov. Gastromé er resultatet af køkkenchef William Jørgensen og restaurantchef Søren Jakobsens drøm om at skabe en unik restaurant, hvor gæsten glemmer tid og sted, læner sig tilbage og nyder gastronomien samt livet omringet af mennesker med noget på hjerte.

 

MADEN

“Hvordan har I fundet på den her ret?” eller “Hvor har I fundet den her vin?”. Det er spørgsmål gæsterne ofte stiller. Svaret er en kombination af passionerede og kreative kokke og Sommelier, og en lang række uvurderlige leverandører og producenter. På Gastromé står udviklingen af nye retter og vinmatch aldrig stille, og de skifter løbende menuen ud alt efter sæson.

 

VINEN

Vinmenuer er opdelt i Vinmenu l og Vinmenu ll. På Vinmenu l er matchet mellem maden og vinen det centrale. De kommer omkring både klassisk- samt naturligt producerede vine, fra både velkendte og mindre kendte, men spændende og lovende vinområder og bønder. Her er de ikke bange for at udfordre gæsten med vine og kombinationer, man ikke har smagt før, så længe matchet sidder i skabet. På Vinmenu ll bevæger de sig inden for mere velkendte vinområder og appellationer, og fra gårde og producenter, hvor navnet taler mere for sig selv. De tager den klassiske tilgang, med en harmonisk og progressiv kombination mellem mad og vin

 

SEND EN FORESPØRGSEL

På Gastromé kan I holde præcis det arrangement, I ønsker. De har et utal af muligheder i deres eksklusive rammer i den fantastiske villa. Send dem gerne en forespørgsel på den givne dato med antal gæster, så sender de jer et oplæg retur. Her er eksempler på mulige løsninger ved afholdelse af selskaber. Hos Gastromé står de altid til rådighed og sammensætter menuen efter jeres ønsker og udbuddet af råvarer i netop den sæson, I ønsker at afholde arrangementet.

 

 

 

FAKTA:

Restaurant Gastromé finder du på adressen Grenåvej 127, Risskov

Restaurant Gastromé tilbyder alle former for selskaber

Restaurant Gastromé fik en Michelin stjerne kun 7 måneder efter deres åbning tilbage i 2015. Den er siden blevet genvundet hvert år.