Luk

Bobler til hele festen

Bryllupsmenu

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Bobler giver en helt speciel gnist. Det har i flere århundrede sat gang i de mest overdådige fester – og her er bryllupper ingen undtagelse.

Specielt ét fransk vindistrikt har været synonym med fest og kvalitet. Men ifølge Michael Del Mastro behøver champagne ikke være eneste bud på bobler til en ekstravagant fest. Han anbefaler, at man skeler til de italienske mousserende vine som prosecco og spumante. Man ser mange gange, at en stor del af gæsterne ved et bryllup synes en traditionel Champagnes smag kan være for tør, og her vil den italienske prosecco Bottega Gold med bløde og frugtagtige aromaer falde i langt flere gæsters smag, fortæller Michael Del Mastro, der er importør af Italienske specialiteter.

Det handler om at tilføje brylluppet en helhed, hvor både smag, kvalitet og det visuelle udtryk er i top. Og med Bottegas livlige bobler får brudeparret hele pakken, som tilføjer dagen en ekstra ’sparkle’.

Bottega kan ikke kun prale af sit ekstravagante og gennemførte ydre, der består af specialfremstillede flasker, som ser ud som om, de er belagt med guld, hvidguld, og diamanter, men den tilbyder også intense aromaer, der er skabt til at være friske, lyse og enklere.

Hvornår skal boblerne serveres?

Michael Del Mastro mener, at fordelen ved Bottegas italienske mousserende vine er, at de kan danne den perfekte røde tråd gennem hele den fortryllende dag – bogstaveligt talt fra start til slut.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”20409″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][vc_text_separator title=”Foran kirken eller til receptionen” title_align=”separator_align_left” align=”align_left” color=”grey”][vc_column_text]

Hvorfor ikke begynde festen allerede ude foran kirken lige umiddelbart efter det rungende og uforglemmelige ”Ja”? Et godt bud, der også passer til den hvide kjole, er den mousserende spumante på pinot noir druen, der serveres i flasker belagt med ’hvidguld’ eller Bottega Diamond, der står flot sammen med den nye ring på fingeren.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”20416″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][vc_text_separator title=”Til forretten” title_align=”separator_align_left” align=”align_left” color=”grey”][vc_column_text]

Er der fisk eller skaldyr på menukortet, kan et anderledes – men sikkert vin-valg – vær at hælde bobler i glassene. Lad flaskerne pryde bordet, som en del af bordpynten.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” el_id=””][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”20419″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][vc_text_separator title=”Til desserten” title_align=”separator_align_left” align=”align_left” color=”grey”][vc_column_text]

Moscato Spumante, der er lavet på saftige druer, er en perfekt flaske til desserten. Moscato druen er plantet mellem store rosen-marker, og når roserne står i fuld flor, vil bierne via bestøvning bære aromaer til vinstokkene. Det giver vinen et umiskendeligt strejf af rosernes kronblade. Vinens mousserende bobler tilføjer en frisked og lethed, der passer perfekt til desserter eller bryllupskagen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”20421″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][vc_text_separator title=”Når sokkerne klippes” title_align=”separator_align_left” align=”align_left” color=”grey”][vc_column_text]Talerne er holdt, bryllupsdansen er veloverstået og gommens venner markerer festens nye start ved at klippe tippen af mandens sokker. Hvad er mere oplagt, end at servere Bottega Gold i baljer med dampende tøris?.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” el_id=””][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”20424″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][vc_text_separator title=”På bryllupsnatten” title_align=”separator_align_left” align=”align_left” color=”grey”][vc_column_text]

Der er ingen grund til at stoppe festlighederne, blot fordi gæsterne er taget hjem. Afslut en overvældende dag, aften og nat med at vende dagens indtryk over en kølig Bottega Rosé Gold. Det er nu, I skal fejre hinanden.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1447091985762{padding-top: 15px !important;padding-right: 15px !important;padding-bottom: 15px !important;padding-left: 15px !important;background-color: #68b39f !important;}”][vc_column_text]

Fakta

• Flaskerne kan købes i specialforretninger og fås til en pris fra cirka 100 til 250 kroner pr. flaske.
• De mousserende vine skal serveres køligt, 4-5 grader.
• Hold glasset på skrå, når vinen hældes op, for at bevare flest bobler.
• Regn med cirka to glas bobler til hver gæst.
• I en flaske er det cirka 7-8 glas.
• Få mere at vide på www.delmastro.dk[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Artiklen er leveret af Den Store Dag. Skribent: Siff Malue Nielsen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]