Luk

5 spørgsmål om brudekjoler du nok stiller dig selv!

Brudekjoler

DRANA-B-AV18_748_888_Branded

Inden Anne-Kathrine kom til Bride Fashion arbejdede hun som skrædder og syede brude- og selskabskjoler. Hun havde desuden i en årrække Etta Cameron som fast kunde.  Når du besøger Bride Fashion får du både en skrædder, stylist og en farvekonsulent, som alle hjælper med gode råd til at finde den perfekte brudekjole.

BRUDEKJOLE

5 ofte stillede spørgsmål til brudebutikken Bride Fashion

HVORNÅR SKAL JEG VÆLGE BRUDEKJOLE?
“Vi sælger selvfølgelig mange af de brudekjoler vi altid har i forretningen, men hvis vi skal bestille en ny kjole hjem er der som udgangspunkt 4-5 måneders leveringstid og dertil skal man også bruge tid til skrædder. Som udgangspunkt anbefaler vi , at du finder kjolen 8 måneder før brylluppet. Så har man du muligheder åbne.”

HVEM OG HVOR MANGE SKAL JEG TAGE MED, NÅR JEG SKAL PRØVE BRUDEKJOLE?
De fleste brude vil gerne have deres mor, svigermor, søster eller en god veninde med. Det er også en både hyggelig og sjov oplevelse at dele med sine nærmeste. Vi anbefaler, at du har 2 eller 3 med – og ikke flere end det. Valget af kjole er dit valg og den kjole du føler dig bedst tilpas og smukkest i, er også det bedste valg. Det er derfor vigtigt, at du gør dig dette klart, hvis du på forhånd ved at du stilmæssigt er langt fra f.eks. din veninde. Det er din dag og dit bryllup. Det er heldigvis sjældent at en veninde taler drømmekjolen helt væk fra bruden, men det sker og det er rigtig synd, hvis du står og synes du er den smukkeste brud i verden.

BRUDEKJOLE

HVAD NU HVIS JEG ER GRAVID?
Du kan sagtens blive en rigtig smuk gravid brud, men desto længere du er i graviditeten desto færre muligheder er der selvfølgelig i kjolevalget. Maven (stor eller lille) skal jo være der på en måde, så du føler dig godt tilpas. Vi har desuden alle som udgangspunkt forskellige kroppe uanset graviditet eller ej. Udfordringen for os som skal klæde dig på er at finde den kjole, der viser maven på den rigtige måde og som samtidig kan imødekomme dine ønsker bedst muligt. Hos Bride Fashion er vi ikke så meget tilhængere af graviditetsbrudekjoler, selvom vi selvfølgelig har dem i forretningen. Vi kan godt lide at lege med alle vores kjoler og ser som før nævnt meget på hvordan den enkelte krop ser ud. Vi har klædt 8 mdr. store maver på og er stolte af det vi har kunnet præstere. Du har et professionelt team med uddannede skræddere imellem, så du kan trygt lægge vejen forbi.

BUDGET?
Bryllupper er forskellige og det er budgetter også. Vi har stor respekt for dit kjolebudget. Du kan sagtens blive en fantastisk smuk brud, selvom du ikke spenderer en masse penge, men det er klart, at prisen sætter en naturlig grænse for, hvad der er muligt. Vi viser ikke de kostbare blondekjoler frem, hvis vi på forhånd ved at budgettet er på omkring de 5000,- kr. Vi har mange brude, der skal holde sig inden for et givet budget og typisk vil rådhusbruden heller ikke bruge så meget på kjolen som kirkebruden. Spørg os om dine muligheder. Det er det vi er her for.

BRUDEKJOLE

BRUD FOR 2. GANG?
Vi har brude i alle aldre og alle kommer med hver deres historie. Nogle vil helst ikke have for stort et skrud på 2. gang men måske hellere være lidt mere enkle, men der er ikke nogen fast ”opskrift”. Det vigtigste er at du føler dig smuk og godt tilpas, og ikke er bange for at give den gas, hvis det er det du har lyst til.

VI GLÆDER OS TIL AT PRØVE BRUDEKJOLER MED DIG!

HILSEN TEAMET HOS BRIDE FASHION

CAMILLA – LENA – ANNE-KATRINE – ANNE-BRITH

Sponsoreret af Bride Fashion