Luk

5 tips til at vælge det perfekte jakkesæt til bryllup!

Gommen

Selvom det ofte er bruden der løber afsted med al opmærksomheden til bryllupper, så fortjener gommen ligeså meget opmærksomhed.

Vi har talt med de dygtige skræddere hos PAPILIO som her giver dig 5 tips, så du kan se skarp ud på din store dag, og hvem ved, måske stjæle lidt af opmærksomheden fra din brud.

Vælg den rigtige farve!

Til et sommerbryllup kan du fint mikse og matche. Vælg gerne et jakkesæt med mønstre, farver. På den måde tilføjer du personlighed til dit sæt. Og hvem elsker ikke et personligt indspark. Det vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed.

Vælg et sæt der er syet til at fitte!

Det er altafgørende at dit jakkesæt på din store dag er syet efter din kropsmål. Hos PAPILIO anvender de su misura, det betyder, at de syr efter dine kropsmål og kropsholdning, og det gør de ved enten måling med hånden eller digitalt.

Vælg stoffet med omhu!

Ofte forbinder vi tunge stoffer med kvalitet. F.eks. er uld- eller uld blend jakkesæt af høj kvalitet og holder formen i lang tid. Har du et sommerbryllup vil et hør-sæt holde dig kølig og lade dig ånde. Er budgettet stramt, så kan du gå efter et bomulds eller polyester jakkesæt, som også lader dig ånde men er lidt billigere. For at kunne tilbyde dig den bedste service, så har de hos PAPILIO sørget for at have det bedste materiale fra f.eks.: Loro Piana, Dormeuil, Holland & sherry, Reda og mange flere.

Overvej sæson og tema!

Tænk hvilken årstid I skal giftes i, når du vælger dit jakkesæt og glem ikke at afstemme med brylluppets generelle tema. Skal I giftes ude i haven med bare tæer, er det måske ikke det stramme business suit du skal vælge. Og omvendt, holder I et meget formel bryllup, må du ikke dukke op i hørbukser og nedknappet skjorte.

Husk tilbehør!

Dit valg af tilbehør kan være lige så vigtigt som dit valg af jakkesæt, når det gælder personlighed. Tag dig god tid til at finde passende tilbehør til dit valgte jakkesæt. Et mønstret slips ser f.eks. flot ud til et mørkt jakkesæt, mens manchetknapper giver et sofistikeret look. Et strikket slips giver et afslappet look, mens seler matcher rigtig godt hvis du har et jakkesæt med vest på, så du slipper for en bule bag på grundet dit livrem.

Hos PAPILIO får du mulighed for, at vælge dit eget design og sætte dit personlig præg på jakkesættet, mens vi agerer som vejleder, og sammen skaber det perfekte jakkesæt til dig.

Artiklen er venligst sponsoreret af PAPILIO