Luk

4 grunde til at leje en myselfie til bryllup!

Underholdning

Underholdende

myselfie erstatter ikke en fotograf, men den er et sjovt og underholdende twist. Billederne er spontane og ægte og så tager myselfie billeder HELE NATTEN. I pakken får du 31 sjove rekvisitter på pinde (briller, overskæg, pibe osv. ) med. Du kan være helt sikker på at der vil være latter og hygge blandt gæsterne når de har “leget” myselfie.

Samtale-starter

En myselfie er en fantastisk samtale starter og hyggespreder!  I løbet af aftenen og natten vil alle tale om denne sjove og anderledes form for underholdning – og selv de mest generte vil ind og prøve. Og det vil være en del af festen, som de altid vil huske tilbage på med glæde. Se selv hvor nemt det er HER!

Den ultimative gæste favor

Den er en super god ide i stedet for de traditionelle favor æsker som man normalvis ville give hver gæst, med f.eks. chokolade, pastiller osv. i. Den kan også være et fint supplement til favor æskerne. Gæsterne vil elske at modtage deres billede efter brylluppet, som en personlig gave og et sjovt minde fra dagen. Og det bedste ved det hele er, at efter at du har returneret den, går der kun få dage, før du får alle dine billeder og kan komme i gang med at mindes en fantastisk dag!

Den fedeste gæstebog

Når alle gæsterne har været forbi myselfie i løbet af aftenen har du sådan set den bedste visuelle gæstebog, man kunne ønske sig til sit bryllup. Når du modtager billederne, kan du se hvor hyggelig en aften gæsterne har haft og du har minderne resten af livet.  

Hvordan foregår det?

Det er utrolig nemt at bestille og anvende en myselfie. Du kan få svar på alle dine spørgsmål HER eller kontakte myselfie direkte på info@myselfie.dk eller på Tlf: 71 96 98 97.