Luk

Hvad skal han have i morgengave?

Morgengaven til HAM
morgengaven til ham

Foto: www.vejrhoj.com

Du vågner op dagen efter brylluppet med hovedet fuld af gode minder for livet og en lille ærgrelse over, at det hele nu er slut. Men der er stadig en ting at glæde sig til: Morgengaven.

Morgengaven er en gammel tradition, og tidligere var det gommen, der overrakte sin brud en gave morgenen efter den store dag. Men i dag er det almindeligt, at både manden og kvinden får en søvndrukken overraskelse i indpakningspapir, og det kan give lange overvejelser hos begge parter at komme på den helt rigtige idé.

Morgengaven er en gave, som I giver til hinanden morgenen efter brylluppet. Det er en smuk gestus og en ekstra kærlighedserklæring. En tak til hinanden over, at den anden vil dele livet med lige netop DIG. 

Vi synes det er rigtig vigtigt at forkæle hinanden med en lækker morgengave dagen derpå! Og tit er det svært for hvad skal man finde på? Det bedste er jo selvfølgelig at give din mand, noget han har ønsket sig længe. Det skal være noget ekstra lækkert, men ovenpå et omkostningsfuldt bryllup ønsker du heller ikke at vælte jeres budget. 

Her er vores forslag til nogle gode og nede på jorden gaver til HAM!

 

Luksus barbergrej >>

Moderne punge og kortholdere >>

Lækker parfume >>

Karikatur tegning >>

Specialøl med personlig etikette >>