Luk

Farvetema til bryllup

Pynt til bryllup

Både i år og i de næstkommende bryllupssæsoner vil farvetemaerne til bryllup bære præg af både lysere farver, men også mere modige og dybe farver. Det kunne f.eks. være orange, pink, gul og rød.  Farver er utrolig vigtige, da de udtrykker alt og hver især kan  prikke til følelser indeni os. Men til dit bryllup er vores bedste råd, at du skal tage det farvetema du synes passer bedst til jeres bryllupstema.

Vil du have inspiration til bryllupsfarver, så viser vi dig her de farvenuancer du skal gå efter de næste bryllupssæsoner.

Salvie-mos

farvetema til bryllup, grønne nuancer

Salvie som populær bryllupsfarve har været på banen længe, og du kan regne med at den bliver hængende længe endnu. I det hele taget vil de sarte grønne farver fortsat præge farverne til bryllup. Sæt dem sammen med jord-toner som f.eks. lysebrun, beige og duegrå eller sølv for et perfekt farvematch. Passer rigtig godt til de fleste bryllupstemaer, og er helt fantastisk til et forårsbryllup. Det er ligeledes nemt at finde dekoration til bryllup i disse nuancer lige nu.

Dusty Rose

Støvet rosa farvetema

Dusty rose eller støvet rosa er egentlig den sofistikerede version af lyserød. Og jeg er og vil altid være helt vild med den nuance. Egentlig er støvet rosa en farve du kan sætte sammen med mange andre farver, og det er netop det gode ved den. Sæt den f.eks. sammen med marineblå, støvet blå, grå, guld, grøn eller hvid for et fedt farvetema. Passer rigtig godt til de fleste bryllupstemaer, og er helt fantastisk til et forårsbryllup.

Golden hour

farvetema til bryllup, støvet orange

Forestil dig en støvet orange til et smukt efterårsbryllup. Det er simpelthen sådan en romantisk farve, og du kan parre den op med andre jordfarver, som f.eks. brun, beige, og varm grå. Men husk alle skal være i den støvede version. Passer særlig godt til rustikke bryllupstemaer.

Solblomst

solblomst, gul, farver til bryllup

Denne skønne og varme farve bliver nok kun hængende i denne sæson. Den er skøn til sommerbrylluppet i en fin symbiose med en mintgrøn men vil også fint glide ind over efteråret, hvis du parrer den med f.eks. en mørk rød. Det er  bare ren hygge-farvetema og skøn til et afslappet havebryllup.

Cherry pink

Farvetema til bryllup, bær

Den mere friske udgave af vinrød er bærrød eller lyserød. Denne farve kan du bruge hele året rundt. Sæt den sammen med lidt mørkere blå-grønne toner for et fantastisk sofistikeret farvetema til bryllup, som ikke er så udbredt.

The Blues

farvetema til bryllup, støvet blå

Sidst men ikke mindst, har vi den skønne støvede blå. Den tager det pussenussede ud af den lyseblå og det hårde ud af den almindelige blå. Det er svært at finde blomster i denne nuance, men gør du en indsats for det, får du noget som de færreste har. Sæt den støvede blå sammen med andre blå nuancer, eller beige, så har du et lækkert match. Er rigtig god til et industrielt bryllupstema, storby, metal og stilrene linjer.

Få inspiration til et rustikt bryllupstema HER