Luk

Anderledes gaveidéer

Bryllupsbasics

Ønsk jer noget, I normalt ikke ville købe – eller have råd til. Vi guider jer til anderledes gaveideer, så I ikke kun behøver at ønske jer vaser og lysestager.

present

Rejsegavekort
Det kan være svært at ønske sig en rejse I bryllupsgave, da det oftest er en dyrere affære. Hvis I ønsker jer gavekort til en rejse, bestemmer I selv hvor I kommer hen og hvornår det bliver. Så behøver I heller ikke at tage stilling til en masse mens I planlægger brylluppet, men kan vente til bagefter og se hvad I har at rejse for. Alle kan være med på et rejsegavekort – for man bestemmer selv beløbet. Så gæsterne kan både give et gavekort alene eller gå sammen i en gruppe. Hos Takeoffer har de altid gode rejsetilbud og man kan købe gavekort til deres rejser online – så bliver det ikke meget nemmere.

Take Offer

Take Offer

Take Offer

Take Offer

 

 

 

 

 

 

Oplevelsesgavekort
Der er mange forskellige sider, hvor I kan finde gavekort til oplevelser sammen, for eksempel GoGift, hvor I kan finde alt fra besøg på Louisiana og Det Kongelige Teater, til unikke smagsoplevelser i Tårnet på Christiansborg eller på Nørrebro Bryghus. På Gavekortet.dk kan I ønske jer et gavekort til 100 forskellige wellnessudbydere, 100 forskellige hoteller, kroer og slotte, opleve Danmark fra en luftballon, eller ønske jer et supergavekort, med frit valg på alle hylder på Gavekortet.dk.

GoGift

GoGift

GoGift

GoGift

 

 

 

 

 

 

karen-blixen-billederamme-fra-rosendahl

 

 

Bryllupstema
Det er oplagt at ønske sig bryllupsgaver med et bryllupstema. For eksempel kan I ønske jer en plakat med navne og datoen for jeres bryllup, som kan købes hos plakatdyr.dk. Eller I kan få jeres initialer på morgenkåber fra Treats on Trend. Hvis I er til vin, kan I ønske jer flasker, som repræsenterer de første milepæle i jeres ægteskab. På hjemmesiden Etsy.com kan man finde etiketter på engelsk, eller man kan selv designe nogle på dansk, på Vistaprint.dk. Hvis I ønsker at mindes jeres første jul som ægtepar, kan I ønske jer en Karen Blixen billederamme fra Rosendahl, som kan hænge fint på træet.

 

aebletrae3

Glæde i årevis
Hvis I bor i hus, kan I overveje at ønske jer noget, I vil få glæde af i årevis. Et smukt frugttræ er en fin gave, I vil have i mange år. Derved vil I også blive ved med at mindes de gæster, der gav jer træet. I kan også ønske jer nogle dyner i super god kvalitet. Dyner er en irriterende udgift, men det er lækkert at have nogle i god kvalitet – uden selv at skulle punge ud for dem! Møbler er endnu en ting, man har i mange år. Designermøbler er noget man oftest sparer sammen til i længere tid, men hvis en gruppe går sammen, kan de give jer den stol eller sofa, I så længe har drømt om.

 

Kan man ønske sig penge?
I nogle kulturer er der tradition for at give penge i bryllupsgave, men herhjemme kan det altid være lidt svært at finde ud af, om det er noget man kan gøre. Hvis det I allerhelst vil have er penge, så bare sæt det på listen! I har lige brugt en masse penge på jeres bryllup, så de fleste vil have forståelse for det. Nogle gæster har det dog akavet med at give penge, eller synes det er kedeligt. Hvis I gerne vil tage hensyn til det, kan I altid vælge at ønske jer gavekort. Gæster der ikke kan lide at skilte med deres bidrag, kan altid gå sammen i en gruppe.