De hotteste brudekjoler i 2019 – hvilken type er du?

Brudekjoler

2019 byder på lidt af hvert – faktisk i alle kategorier. Men særligt når det kommer til brudekjoler, kan du næsten få det lige som du vil have det. Der er særligt fokus på de fine, klassiske brudekjoler. Men er du til lidt mere spræl, så vil 2019 og årene frem også byde på en masse smukke og alternative brudekjoler til dig.

Men som med så meget andet, så gør det ikke valget nemmere, at der er så mange forskellige brudekjoler at vælge imellem. Dog kan din søgen efter den perfekte brudekjole glide ganske fint, hvis du starter med det vigtigste først. Som regel har vi jo et par veninder, mor eller svigermor med, når vi skal på brudekjoleprøvning. Og det vil da være helt oplagt, når brudekjolen er fundet, at kigge på selskabskjoler til veninderne også, når I nu er i gang.

Det vigtigste er, at du mærker efter og lytter til din egen mavefornemmelse!

Vi har talt med Lene Lajer fra brudebutikken Skott i Rold, tæt på Aalborg,  som er ekspert i det der med at se, om en brudekjole sidder godt og passer til dig, eller ej.

Hvordan skal brudekjolen 2019 se ud, Lene?

Der er mange flotte stilarter indenfor brudekjoler. Vi er allerede kendt med de fleste af dem, men i de kommende år, kommer de altså bare i nye, re-tænkte designs, som matcher enhver kvindetype. De mest kendetegnende og populære typer af brudekjoler er:

  • Boheme
  • Den Elegante havfrue brudekjole
  • Prinsesse brudekjolen
  • Flotte A-line brudekjoler, som fremhæver taljen

Er der en fællesnævner for de her brudekjoler, selvom de er forskellige?

Ja, der er helt klart nogle ting der går igen på brudekjolerne.

  • Masser af blonder!
  • Ærmer – i forskellige former og størrelser – jo vildere jo bedre.
  • Blondekanter i halsen og tattoo blonder kommer vi til at se meget af
  • Åben ryg – også med tattoo blonder
  • En enkel brudekjole med broderi på slæbet

Ladybird, Skott i Rold

Hvilke mærker kan jeg få hos Skott i Rold?

Vi har faktisk en del forskellige mærker, fordi der findes mange forskellige brude. Vi har de eksklusive mærker f.eks. Pronovias og Mark Lesley som vi er stolte eneforhandlere af i Nordjylland.  Og så har vi det elegante mærke Ladybird. Derudover har vi også andre populære mærker som; Trés Chic, Nixa, Victoria & Vincent & Sincerity.

Vi lægger meget vægt på, at du som kunde skal føle dig velkommen hos os. Vi kan godt lide, at det er den samme person her i huset, der hjælper dig fra start til slut. Fra du køber brudekjolen til du står klar til dit bryllup. Det er vigtigt for os, at kunne tilbyde dig dette. Desuden har vi vores egen systue, så vi kan være behjælpelige med at tilpasse din brudekjole, så du ikke skal andet sted hen, for at få det gjort.

Se alle de smukke brude- og festkjoler hos Skott i Rold HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *