Luk

Hvordan finder man sin brudekjole?

Brudekjoler

Du er måske meget i tvivl om, hvad det egentlig kræver at finde din drømme brudekjole, og du tænker måske også, hvor svært kan det egentlig være. Hvis du bare er lidt forberedt, så vil det at finde din brudekjole kun blive en god oplevelse.

Inden du starter din brudekjole shopping rejse, så har brudebutikken LILLY nogle gode råd til dig her:

 

  1. Spis noget på dagen – din brudekjole vil ikke nødvendigvis sidde bedre på dig, bare fordi du ankommer til din prøvning på tom mave – og det hjælper heller ikke på hverken humør eller blodsukker. Vil du gerne have flad mave når du prøver kjoler, så er løsningen ikke at springe et måltid over. Tag i stedet en slankebuks eller en shaping top med, som du kan have på, når du prøver brudekjoler.
  2. Lav noget research hjemmefra – undersøg hvilke forskellige typer af brudekjoler der er, og hvilke typer der vil klæde din kropsform bedst. Er f.eks. en stropløs kjole bedst til dig, eller er du ovre i halter, er din figur bedst til A-line eller mermaid osv. På den måde har du en idé om, hvad du skal kigge efter.
  3. Tag det rigtige undertøj på – som minimum skal du have en hudfarvet, stropløs BH på. Det rigtige undertøj, især BHen, kan være altafgørende for om en brudekjole ender med at sidde bare godt eller perfekt.
  4. Tag let, dagsmakeup på – det er bedst at have et neutralt look, når du prøver brudekjoler. En god fugtighedscreme, en foundation og så lidt rouge til kinderne og mascara selvfølgelig. Tag en hårelastik med, så du har mulighed for at sætte dit hår op.
  5. Vær åben for muligheder – selvom du har researchet hjemmefra, så har du under din brudekjoleprøvning alene tid med en ekspert, som kan vise dig brudekjoler, som du aldrig troede, du overhovedet ville overveje, men som ender med at sidde virkelig flot på dig.

Book en gratis bryllupsekspert hos LILLY!

Lad vores bryllups eksperter hjælpe dig, med at finde din drømmekjole og bestil en personlig tid i din LILLY butik her.

 

 

Artiklen er sponsoreret af LILLY