Luk

3 ting der gør din bryllupsdag nemmere!

Planlægning

Noget af det vigtigste på din bryllupsdag er at alt forløber efter planen, og at DU slapper af undervejs. Selvom de fleste er enige i dette, så glemmer de en vigtig pointe i den forbindelse. Mange tror nemlig, at det hele forløber bedst, hvis de som brudepar har ansvaret for alting – hele dagen. Men i virkeligheden, oplever de fleste, at de naturligvis først slapper helt af, når de uddelegerer opgaver og ansvar på deres store dag. Det har de fleste brudepar erfaret. Og det er en noget du skal tage højde for allerede i din bryllupsplanlægning. 

Uanset om du er i fuld gang med jeres bryllupsplanlægning, eller kun lige er startet, så vil vi her vise dig 3 ting du kan have med i dine overvejelser, hvis du gerne vil lette presset på jeres store dag. Vi har talt med folkene bag TjenerTeamet og fået fastlagt, hvilke nøglepersoner du kan overveje at investere i for at få din bryllupsdag til at køre uden problemer.   

En professionel Overtjener med på dagen

Overtjener til dit bryllup

Du er måske tilbøjelig til at sige, vi får da bare naboens søn til at servere eller stå i baren til vores bryllup. Men den løsning sikrer dig ikke, at alting kommer til at køre, som det skal.

En professionel overtjener skaber det store overblik for resten af personalet – også naboens dreng. Desuden uddelegerer han eller hun opgaverne, sørger for at tidsplanen i køkkenet bliver overholdt og afvikler jeres dag på professionel vis og i tæt samarbejde med resten af personalet. Du kan nemt booke en professionel overtjener hos det danske TjenerTeamet, som meget gerne fortæller dig, præcis hvilke opgaver en overtjener kan klare for jer.  

En bartender og en komplet barløsning

drinks, komplet barløsning til bryllup

Hvorfor ikke hyre en mobil cocktailbar med professionelle bartendere som sørger for at underholde jeres gæster hele aftenen.

HER kan du vælge forskellige løsninger til forskellige priser, der passer jeres behov. Alle bartenderne fra TjenerTeamet har god erfaring og ved præcis hvordan en Mojito eller Dark ’n’ Stormy skal smage og se ud. De står for al håndteringen af baren og administrationen, og medbringer alt udstyret, så I ikke skal stå for noget selv.

En professionel sparringspartner

Professionel bryllupskoordinator

Brug et par timer sammen med en dygtig bryllupskoordinator fra TjenerTeamet som vil hjælpe jer med de vigtigste elementer i jeres bryllupsplanlægning. Få snakket ud om jeres udfordringer og ønsker for brylluppet. Hun vil også hjælpe jer med inspiration, vejledning og gode råd. Desuden får I 10 % rabat på alt hvad I booker hos TjenerTeamet, da de har et godt samarbejde med de vigtigste leverandører til bryllup.

Hos Tjenerteamet.dk ved de hvor vigtigt det er for jer som brudepar, at I kan slappe af og nyde samværet med jeres bryllupsgæster. Derfor tilbyder de skræddersyede løsninger, så I kan blive dækket godt ind med tjenere, bartendere, kokke og hvad I ellers har brug for af dygtigt personale, som er vant til at afvikle bryllupsselskaber. De garanterer jer:

  • Et erfaren og smilende personale som skaber en god oplevelse for jer og jeres bryllupsgæster
  • Pæne og ensartede uniformer
  • En elegant servering
  • En detaljeret tidsplan over dagen

Artiklen er venligst sponsoreret af TjenerTeamet