Luk

Et hyggeligt og intimt bryllup med familien

Real life bryllupper

’’Vi havde bare ikke lyst til et kæmpe, dyrt bryllup. Det vigtigste for os var, at alle havde en god dag og det lykkedes!’’ Louise og Anders havde et småt og intimt bryllup – præcis som de ønskede det.

Foto: Mørkøv Foto ved Palle Johansen

’’Vi blev viet i Raklev Kirke ved Kalundborg, hvor min mand er døbt og konfirmeret og hvor hans forældre er begravet.

Efter vielsen kørte vi til Røsnæs ud på Cafe Edderfuglen, hvor der var velkomstdrinks og canapeer, mens fotografen tog billeder af familien og os. Vi havde valgt Cafe Edderfuglen ud fra dens fantastiske beliggenhed og mad. De har en pragtfuld have med kæmpestore, gamle træer og en legeplads. Vejret var i den grad med os og vi så stort set ikke børnene hele dagen!

De havde dækket pænt op på Cafe Edderfuglen og jeg havde taget nogle hvide, hæklede svaner med som min farmor engang fik lavet til mig til min navngivelsesfest. Jeg havde også lavet favour boxe til gæsterne. I dem var der puslespil, små lygter mm. til børnene og derudover var der kysseklokker, sæbebobler og hjerte bolcher til alle gæsterne.

Vi havde valgt kun at invitere de nærmeste, da vi ønskede et intimt bryllup. Vi havde oprindeligt tænkt os bare at blive viet uden at nogen vidste det, men så ændrede vi det til en “familiedag” på Cafe Edderfuglen. Vi blev dog enige om, at der nok ville være lidt skuffede miner over ikke at opleve vielsen, så vi endte med at invitere til bryllup ca. halvanden måned før dagen. Familien blev meget overrasket! Vi ønskede dog stadig ikke så meget opmærksomhed, så vi fortalte ikke noget til min mands kolleger, vores naboer eller venner.

Den eneste, der vidste noget på forhånd var min tætte barndomsveninde, som utroligt nok gættede det! Hun hjalp mig derfor med at finde en brudekjole – det er en hel del sjovere, når man ikke er alene om det. Da jeg kun havde hende med, slap jeg for flere forskellige meninger og kunne vælge kjolen i ro og fred.

Louise og Anders har valgt forskellige ringe, da han ønskede en sølvring og hun forelskede sig i en ring i hvidguld med rosaguld og brillanter – ’’dog passer ringene godt sammen alligevel’’ fortæller Louise.

’’Min farmor var dygtig til at binde blomster og inden hun døde sagde hun, at når jeg en dag skulle giftes ville hun binde en brudebuket til mig af lyserøde roser, fra hendes store rosenbusk. Derfor skulle min brudebuket selvfølgelig være med lyserøde roser. Efter vielsen og et par billeder lagde jeg buketten på min mands forældres gravsted. Det føltes rigtigt at gøre og jeg skulle jo ikke bruge den mere’’ fortæller Louise.

Brudekjolen: Nicolai Brudekjoler
Gommens tøj: Tøjexperten
Hvad var det bedste øjeblik på dagen: ’’Da jeg gik op ad kirkegulvet sammen med min far. At se min mand stå og vente på mig og se min søn stå og hoppe af spænding var meget overvældende. Jeg havde ikke set nogen af dem siden dagen før, da jeg havde sovet hos mine forældre’’ fortæller Louise.
Bryllupsrejse: Vi skal ikke på bryllupsrejse. Vi havde allerede før planlægning af bryllup arrangeret sommerferie med mine forældre, men vi tager et weekendopholdet i september måned.

Navne: Anders Hansen og Louise Brandsen Hansen
Dato for vielse: 28. Maj 2016
Antal gæster: 23
Budget: 45.000 DKK
Vielse: Raklev Kirke