Luk

5 ting enhver brud tænker dagen efter brylluppet!

Planlægning

Du har været igennem så meget planlægning, så meget inspirationssøgning, så mange overvejelser og beslutninger der skulle træffes, så mange møder med diverse leverandører, køb på internettet, irritation, glæde, skuffelser, overraskelser! Ja listen over hele processen op til den ene store dag er LANG. Dit bryllup, den ene dag hvor alting bare skal være perfekt, og selvom der ofte går en ting eller to galt til ethvert bryllup, så står enhver brud tilbage med fornemmelsen af at det alligevel var en perfekt dag, på sin helt egen ubeskriveligt, mærkelige måde.

Dagen efter, når det hele blot er et minde, ligger du og tænker disse 5 ting:

  1. Pyha! Jeg vil aldrig planlægge sådan noget igen! Det var så stressende, min mand og jeg diskuterede så meget, og nogle af mine veninder var mega irriterende op til brylluppet. MEN det var det hele værd, selvom jeg aldrig vil igennem planlægningen igen.
  2. “Hvad skal jeg nu tale med min mand om når bryllupsplanlægningen er ovre?” Det store samtaleemne det sidste år har jo konstant været brylluppet – så hvad taler vi om nu? Løsning: Så er det nu I skal på en date og have gang i nye samtaler. Hvordan er det gået med dine projekter på arbejde på det seneste eller skal vi male en væg i stuen mørkeblå.

Foto: Saba Sepahi

  1. “Jeg har lige brugt hele vores opsparing på blomster, lyskæder, og mad og drikke til 80 mennesker!  Skræk og jag!” Men det var det hele værd! Hold nu op maden var god, og live bandet som vi ikke sparede på gjorde virkelig forskellen! Vi skal have sparet op igen – godt samtaleemne med manden min på vores næste date.
  2. “Efter-bryllups blues – var det det?!” Nu er du ved at falde lidt ned efter at have været helt høj på bryllup i så lang tid – det kan godt føles lidt trist, at det hele nu er slut. Løsning: Skynd dig at arrangere forskellige aktiviteter for dig og din husbond og husk at hygge jer og have det sjovt i den travle hverdag nu som mand og hustru.

Foto: Saba Sepahi

  1. “Jeg er endelig blevet gift med mit livs kærlighed!” Efter alle de lange nætter med bryllups spekulationer går det nu for alvor op for dig, at I er gift. I kunne ikke være mere lykkelige. Fremtiden er spændende og byder helt sikkert på en masse fælles eventyrer.

På tide at overveje en fotobog til jeres bryllupsbilleder? >>