Luk

Mexico: Dreams Tulum Resort & Spa

Bryllupsrejsen

Mexico er et eldorado for folk med hang til azurblåt hav, god mad og oplevelser, og så har nogle af verdens ældste kulturer deres oprindelse her. Den Mexicanske Riviera, Maya og de mange små øer, der ligger tæt ved kysten, er oplagte mål for en bryllupsrejse.

Skrevet af: Tina Lemming. Direktør - Bryllup.dk

Skrevet af: Tina Lemming. Direktør – Bryllup.dk

Dreams Tulum Resort & Spa
Vi begynder vores oplevelser i Mexico med ægte forkælelse ved den fabelagtige strand på Dreams Tulum Resort & Spa. Tulum-området ligger godt halvanden times kørsel fra lufthavnen i Cancun og de store turistcentre, men i køreafstand til delfinsvømning, mageløse maya-ruiner, naturparker og meget mere. Resortet ligger vidstrakt langs stranden. Det er bygget i en charmerende blanding af moderne arkitektur og lokal hacienda stil. Og udvalget af inkluderede aktiviteter og restauranter i deres ’all inklusive’ er intet mindre end overdådigt.

 

dretu_beach_2_1Bryllupsrejsen der har det hele
Med deres afslappede all inklusive stil, et højt serviceniveau og fantastiske restauranter er Dreams Tulum Restort & Spa et oplagt valg til en bryllupsrejse. Her er der mulighed for en romantisk dinner på stranden eller i stearin- lysets skær på den skønne Italienske restaurant Portofino.

snorkel

Dagene kan bruges på stranden, hvor der aldrig er langt til en kølig drink eller Corona, eller I kan tage på oplevelser ud i landet og vandet – der er blandt andet mulighed for at opleve delfiner, maya-ruiner eller spændende naturparker med vilde vand- og naturoplevelser. På hotellet hjælper de gerne med at bestille og sammensætte det helt rigtige tur-program, og udvalget er stort. Under vores besøg besøgte vi Naturparken Xel-Ha, der ligger ti minutters kørsel fra hotellet. Et eldorado for alle der kan lide og svømme og dykke. Xel-Ha beskrives bedst som det største naturlige akvarium i verden. Se mere på www.xelha.com.

Ønsker I at gøre lidt ekstra ud af opholdet, kan vi anbefale et værelse i Preferred Club. Her er I tættest ved havet med den bedste udsigt, og I har adgang til flere andre fordele som concierge service, gratis internet og mulighed for morgenmad i klubbens lounge, hvor andre gæster ikke har adgang. Club-værelserne har desuden indendørs jacuzzi og bedre toiletartikler.

Snyd heller ikke jer selv for en dag i deres fantastiske Spa. Par-rummet – bygget inde i regnskoven – er intet mindre end fantastisk og absolut noget, I bør unde jer selv.

Bryllup på Dreams Tulum
På Dreams Tulum kan de noget med bryllupper. De afholder mere end hundrede bryllupper hvert år, og det er bryllupper med bruden i det store skrud og masser af gæster. Uanset hvor mange bryllupper, man oplever på stedet, så bliver man altid betaget af hele sceneriet og romantikken, der blomstrer.

 

Fire resorts i Mexico
Vores magasin BRUDEN tog sammen med Strobel Travel 
til Mexico og besøgte fire lækre resorts i Cancun og på øen Cozumel. Her mødte vi en fantastisk gæstfrihed og et meget højt serviceniveau, der overgår mange caribiske øer. Har man besøgt USA og er blevet begejstret for landet, men ønsker sig noget mere eksotisk på sin bryllupsrejse – så kan vi varmt anbefale Mexico. Et amerikansk islæt blandet med den varme mexicanske kultur giver en unik og spændende rejse på Den Mexicanske Riviera.

Læs om de andre resorts her.

Transport
Al transport til og fra lufthaven i Cancun og kørslen mellem hotellerne, blev arrangeret af AMStar. Nye store og velholdte biler, og gode chauffører. Vi anbefaler at man booker afhentning i lufthavnen hjemmefra. AMStar kan også med fordel benyttes til dagsture rundt i området, og Strobel Travel kan være behjælpelig med at arrangerer kørslen i Cancun.

www.amstardmc.com