Luk

Bryllupsrejse til Fransk Caribien

Bryllupsrejsen

Guadeloupe er en romantisk, fransk hemmelighed i Caribien, som bare venter på at tage imod jer på bryllupsrejsen.

Bryllupsrejse til Fransk Caribien

Skrevet af: Tina Lemming. Direktør – Bryllup.dk

Ikke mange kender til den lille franske ø Guadeloupe i Caribien. På verdens­kortet er øen er placeret ovenover den mere velkendte ø Martinique. Strobel Travel tilbyder bryllupsrejser til denne spændende destination, hvor I får alle muligheder – fra tosomhed og romantik til stor­slået natur, shopping og ikke mindst et fantastisk klima. Det franske fornægter sig ikke, da vi med Air France lander på den smukke og frodige caribiske ø. Med bynavne som Pointe-à-Pitre, og Saint Francois, menukort på fransk og sproget, som udelukkende er fransk/kreolsk, understreger de franske relationer fra første bekendtskab. Som i Frankrig taler de lokale absolut kun engelsk til husbehov.

Bryllupsrejse til Fransk Caribien

På La Toubana Hotel & Spa, er de små bungalows bygget på skrænten ned mod vandet. Det sikrer en fantastisk udsigt til alle.

La Toubana Hotel & Spa

Vi starter med et besøg på La Toubana Hotel & Spa. Et skønt, afsides resort med luksuriøs ind­kvartering, enten i en af de hyggelige bungalows, der er placeret på skrænten imellem blomstrende bougainvillea og hibiscus, eller i en af deres suiter, som er nye, 3 plans-huse i meget høj standard og med fantastisk havudsigt fra både terrasse og balkon.
La Toubana Hotel & Spa breder sig over et stort område, der betyder at stedet aldrig kommer til at føles overrendt. Her er langt imellem, at du møder andre gæster, og med mindre I er på restauranten ‘’Le Grand Bleu’’ eller på den lille frokostrestaurant på stranden ”On the Beach” kunne I næsten tro I var de eneste gæster. Efter vores mening perfekt til en meget romantisk bryllupsrejse, hvor tosomheden og ture rundt på den smukke ø er selskab nok. Alle bungalows og huse er udstyret med fint køkken, så man sagtens selv kan stå for madlavningen nogle af dagene. Ønsker man ikke at bruge tid på det, er maden på ”Le Grand Bleu” lækker. Ønsker man at spise uden for resortet, anbefales det at have en bil til rådighed, da der ikke ligger andre restauranter i gå-afstand.

Bryllupsrejse Fransk Caribien bryllup rejse romantik romantisk rejse

Snyd ikke jer selv for et besøg på et af de mange markeder. Duften af de mange nye og spændende krydderier er helt speciel.

Dagene går med ture rundt på øen, dasen ved den dejlige pool som vi har næsten for os selv, samt solbadning og hyggelige frokoster på den idylliske strand, der ligger neden for hotellet. En perle, der ligger godt gemt, men som er en oase med servering fra baren og store magelige liggestole og senge. Hotellet byder også på en del aktiviteter som spa og fitness, ligesom hotellet gerne hjælper med planlægning af udflugter og alle former for vandsport.

Marked i Saint-Anne

Den lille by Saint-Anne ligger kun et par kilomenter fra La Toubana Hotel & Spa, og deres store marked med mad, frugt, souvenirs og et kæmpe udvalg af de skønneste krydderier, kan klart anbefales. 50 meter fra stranden – lige over for markedet – ligger den store kirke, hvor I kan være heldige at dumpe ind til en gang gospel og fællessang.
La Toubana får I høj standard i indkvartering, fred og ro – og en pragtfuld strand.

Bryllupsrejse Fransk Caribien bryllup rejse romantik romantisk rejse

Afslapning på terrassen og en kølig drink i hånden, hvad mere kan man forlange på en bryllupsrejse?

La Creole Beach & Spa

Efter 5 dage går det videre til La Creole Beach, som ligger ca. 10 km fra La Toubana, lige uden for Pointe-à-Pitre. Stedet her er meget større, og der er mere liv og muligheder for at socialisere med andre gæster. F.eks. i baren La Rhumerie, der er det centrale mødested på hotellet, og hvor der serveres alt fra lækre cocktails og lokal rom til vel­skænket øl og godt brygget kaffe. Mange aftener er der musikalske indslag, og de to ældre herrer ved pianoet og de caribiske trommer slår tonen an hver aften.
Vi er heldige og får tildelt et fint værelse i to etager og med pragtfuld udsigt ud over den smukke lagune og mod bjergene på Basse-Terre. På ter­rassen er der et fint lille køkken, men det kommer ikke meget i brug på La Creole Beach, for deres udbud af restauranter og mad er stort, og vi er nødt til at prøve noget nyt hver aften. I ”La Route Des Epices” serverer de en flot buffet hver aften, og til fornuftige priser. Ønsker I at
Bryllupsrejse Fransk Caribien bryllup rejse romantik romantisk rejseforkæle jer selv med en udsøgt middag, så bør I prøve ”Le Zawag” hvor I sidder helt ude ved vandkanten og nyder lyden af bølgernes skvulp, mens smagsløgene for­kæles med lækre retter. Deres hummer er velkendt og bestemt at anbefale.

Standen der tilhører La Creole Beach er dejlig, og et dige sørger for, at vandet er særdeles børne­venligt. Der er altid en solseng ledig, og melder sulten sig i løbet af dagen, er det nemt at hente en sandwich eller pizza i den lille strandbar, der serverer lette retter og drikkevarer.

På stranden tilbydes alle former for vandsport. Nogle direkte fra stranden og andre hvor man hentes af en båd på stranden og sejles ud til aktiviteten eller turens startsted. Stedets store pool er det naturlige midtpunkt på stedet og indbyder til en svalende dukkert, når solen har været lidt for hård ved den blege nordi­ske hud.

Bryllupsrejse Fransk Caribien bryllup rejse romantik romantisk rejse

Den store og indbydende pool på La Creole Beach & Spa er ideel for både børn og voksne, og centralt placeret på resortet.

Det er ikke på La Creole Beach & Spa, der er lagt mest vægt på romantik og tosomhed. Til gengæld sker der lidt mere på stedet, og det er muligt at gå udenfor og finde restauranter og mindre butikker, ligesom der også er

et supermarked i gå-afstand fra resortet. Er der dage nok, anbefaler vi et ophold på begge hoteller, som supplerer hinanden godt og har hver deres styrke.

 

 

 

 

Bryllup på Guadeloupe

Bryllupsrejse Fransk Caribien bryllup rejse romantik romantisk rejse

Drømmer I om et bryllup I Caribien, kan det selvfølgelig også lade sig gøre på Guadeloupe, men det er ikke lige så nemt som mange andre eksotiske øer. Blandt andet stiller fransk lovgivning krav om, at minimum den ene part har boet fast på øen I en måned, før ægteskabet indgås. Derfor vil vi foreslå jer at have jeres officielle vielse et andet sted og så planlægge en uofficiel ceremoni på øen, hvor I kan give hinanden jeres ja endnu en gang. Ellers er det jo oplagt at besøge Guadeloupe på jeres bryllupsrejse.

 

 

 


Facts

Bryllupsrejse Fransk Caribien bryllup rejse romantik romantisk rejse

BRUDEN og GOMMEN rejste til Guadeloupe med Strobel Travel, der har specialiseret sig i bl.a. bryllupsrejser. Se mere på www.strobel.dk. Vi boede på hotellerne: La Toubana Hotel & Spa www.toubana.com La Creole Beach & Spa www.creolebeach.com Flyrejse f.eks. fra Hamborg eller Køben­havn, over Paris og direkte til Guadeloupe.