Luk

Fælles bryllupstale – se her hvordan I gør!

Planlægning

photo credit: wallpapertag.com

 

En fælles bryllupstale bliver mere og mere populære og det med god grund. En fælles bryllupstale hvor både brud og gom er med, er bare en del sjovere end den traditionelle en-mands tale, som vi er vant til. Så har I lyst til at gøre jeres bryllupstale mindeværdig og ikke mindst underholdende, og samtidig vise, at I er et godt team så følg med her.

Beslut jer for et tema

I skal have et tema som skal være den røde tråd gennem hele bryllupstalen. Et tema vil også gøre det nemmere for jer at finde ud af præcis hvad I skal sige i jeres fælles bryllupstale. Temaet skal munde ud i en sjov og sammenhængende historie, som I i fællesskab fortæller, med hver jeres roller og replikker. Et tema kunne f.eks. være hvordan jeres liv sammen vil se ud, når I er blevet gamle, eller hvad I har lært af hinanden i den tid I har kendt hinanden.

Vælg en rolle

Hvem skal tage føringen i det lille rollespil, hvem er the good guy og hvem er the bad guy. Tænk også over hvordan jeres venner og familie kender jer, og hvad der kendetegner jer hver især. Allesammen ting I kan tage med i historien. Lad konklusionen være hvordan I overhovedet ikke kunne forestille jer et liv uden den anden. Herefter skal replikkerne skrives ned på en sjov og underholdende måde, så i kan fange og fastholde gæsternes opmærksomhed og interesse.

Hold en mindeværdig bryllupstale

Få hjælp til den perfekte bryllupstale – uanset om du er brud, gom eller gæst.
https://bryllup.dk/bryllupstraditioner/saadan-holder-du-dit-livs-tale/

Find svar og få gode råd til bryllupsplanlægningen på de populære BRYLLUPSMESSER.

 

KØB BILLET

Hold det kort

Bare fordi I er to til at holde bryllupstale behøver den ikke at være lang. Hold det på ca. 10 min. Så er publikums opmærksomhed fasthold til det sidste. I kan også hver især have planlagt en sød ting I gerne vil sige til den anden i slutningen af talen, som den anden ikke ved.

Øv jer!

Det er vigtigt at der er god ping pong mellem jer og at replikkerne falder jer naturligt og kommer i en god og passende rækkefølge, så øv jer sammen, indtil bryllupstalen sidder lige i skabet.

Huskeliste til bryllup?