Luk

Brudens Beauty Guide: Tidsforløb, tips og tricks

Skønhed

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

bbg

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1475134892848-26a3fa44-0162-2″ include=”24026,24025,24027″][vc_column_text]Vil du gerne være den bedste udgave af dig selv på den store dag? Så kig med her og få tips til det ultimative beauty-tidsforløb![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”24021″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Træning: Tænk mere træning ind i dit skema hvis du har overskud til det. Selv hvis du ikke har, vil træning og fysisk aktivitet give dig mere energi og overskud til bryllupsplanlægningen. Det behøver ikke at handle om, hvorvidt du skal tabe dig eller følge en stram træning plan – men træning vil gavne dig både fysisk og psykisk. Hvis du har nogle mål du gerne vil nå, er det en god ide at bruge mere og mere tid på at nå dem nu – der er ikke lang tid til brylluppet.

Kost: Om du er den sunde type eller ej – så er kosten super vigtig i månederne op til brylluppet. Især for din hud. De fleste kender til følelsen af uren hud, efter de f.eks. har fordærvet en pose chips eller gået amok i kage (trust me – I know!). Så sørg for at undgå de ting du ved ikke er gode, for lige netop dig. Det vil din hud takke dig for, og du vil blive glad for ikke at få bryllupsbilleder med uren hud.

Vand er super vigtigt for din krop. Hvis du er dårlig til at få drukket nok vand, er det nu du virkelig skal oppe dig. Hvis ikke for din sundhed – så for dit hår og din hud. Du kan for eksempel hente en vand-app der udregner hvor meget vand du skal drikke om dagen, og minder dig om at drikke vand og hvorfor det er godt for dig.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”24035″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hår og makeup: Du har sikkert allerede gjort dig en masse overvejelser omkring dit hår om makeup. Mange vælger at få en professionel til at ordne begge dele, og hvis det er din plan, er det en god ide at lave en aftale med en frisør/make-up artist nu. Som regel plejer man at få en prøveopsætning så man kan blive enige om looket til den store dag. Ønsker du selv at ordne hår og make-up, er det nu du skal begynde at øve dig og få køb produkter. Har du set noget hår på nettet du ønsker, så prøv det af og se om det bliver godt. (Hvis ikke er du stadig i god tid til at få fat på en frisør). Man kan finde meget godt inspiration til makeup på f.eks. Youtube og Pinterest – se hvilke produkter de bruger, hvordan de bruger dem og lær af deres tips. Så skal du bare have købt produkterne og prøve at lægge din ønskede makeup. Husk at makeup artister ofte har en masse gode produkter og tricks til at få makeuppen til at holde. Hvis du vælger at lægge den selv, skal du overveje at gå efter produkter, der er langtidsholdbare. (En primer og en setting-spray er et must!).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”24037″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hudpleje: Der er rigtigt mange ting du kan gøre derhjemme, for at forberede og pleje din hud så den stråler på den store dag. Snak med personalet i Matas eller hos dit yndlingsmærke i Magasin, og få vejledning til hvilke produkter der passer til din hudtype. Det er også en god ide at få nogle tester, inden du køber produkterne – det er så ærgerligt at ende med et produkt man ikke kan tåle. Og husk endelig at prøve produkterne nu, det er en dårlig ide at prøve nye produkter tæt på brylluppet, hvis nu du skulle få en reaktion. Mange steder kan man få en hudskanning. Spørg efter hvem der tilbyder det, så får du et godt billede af hvad netop din hud har brug for.

Det er en god ide at bruge en mild scrub en gang i ugen, så du fjerner de døde hudceller og holder huden helt frisk og blød. Husk endelig også at bruge en toner og en rigtig god natcreme – så kommer du langt. Har du råd til at forkæle dig selv? Så køb lidt ekstra lækre produkter – du skal jo kun giftes én gang i livet!

Du kan også gå til en kosmetolog og få en ansigtsbehandling en gang hver 14. Dag – så bliver din hud virkelig forkælet!

Hårpleje: Ligesom huden, skal håret nu også har lidt ekstra opmærksomhed. Køb en rigtig god hårkur og lad den sidde i lidt længere end du plejer. Husk at masere den godt ind i hårbunden – den har også brug for pleje og fugt. Generelt er det en misforståelse at balsam og hårkur kun skal i længderne. Hele håret og bunden får gavn af den gode pleje. Jeg har selv fået at vide, at jeg havde skæl – lige indtil jeg begyndte at gøre dette. Min hovedbund var simpelthen bare tør.

Gider du ikke at bruge penge på en masse dyre produkter? Så bare rolig. En helt almindelig kokosolie kan også fungere som en plejende hårmaske.

Hvis du gerne vil forkæle dit hår ekstra, kan du gå til frisøren og få en rigtig god hårkur. Du kan også prøve at købe en Olaplaex behandling, som blandt andet fås hos Stylebox. Den går ind og styrker dit hår og gør det ekstra stærkt og sundt.

Brun uden sol: Vil du gerne være brun, men tiden er ved at være knap? Det er de færreste der lige har råd til at tage en uge på solferie inden brylluppet. Hvis du overvejer at bruge selvbruner er det nu du skal kaste dig ud i at prøve nogle forskellige. Det kan være svært at finde en der ser naturlig ud, eller ikke har en dårlig lugt. Prøv nogle forskellige og find den du skal bruge de sidste måneder op til brylluppet. Du kan også overveje at få en spraytan hos en professionel. På den måde undgår du grimmer streger, forfærdelig lugt og orange hænder! Bare husk at farven ikke varer så lang tid. Du kan eventuelt prøve at få en nu og se om du kan lide det. Så kan du også holde øje med, hvor lang tid den holder og på den måde se hvor lang tid før brylluppet du kan få den lavet.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”24038″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hår: Hvis du ikke har haft din prøveopsætning, er det her omkring du skal gøre det. Som nævnt tidligere er det noget du helst skal booke 4-5 måneder før.

Tænder: Overvejer du at få bleget dine tænder? Så er nu et godt tidspunkt at gøre det på. Hvis budgettet er til det, er det en god ide at gå til tandlægen at få det gjort, så ved du at din emalje ikke bliver ødelagt. Hvis man er mere modig kan man prøve alternative midler som f.eks. strips man kan bruge derhjemme.

Har du ikke mod på tandblegning, men vil alligevel gerne forbedre dit smil? Så brug en god tandpasta med whitener, de fleste plejer at hjælpe – gradvist. Colgate har lavet et par stykker, de fleste snakker godt om (f.eks. Max One). De har også for nylig lavet en tandbørste med indbygget whitener-pen (som også hedder Max One). Den prøvede jeg for nylig, og kunne faktisk se forskel allerede første gang. Den kan købes i Føtex og nogle gange har de den også i Netto.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”24039″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hår: Hvis du skal have spidser taget er det nu, så er dit hår helt frisk til brylluppet. MEN, det er altså ikke nu du skal eksperimentere og tænke ’’gad vide om jeg er flot med pagehår?’’ – nej. Vent til en anden gang og bliv nu ikke alt for ’kreativ’ – slå koldt vand i blodet, dit hår er smukt som det er. Hvis du farver hår er det også nu du skal have farvet opfrisket – igen – lad dig nu ikke rive med og begynd at eksperimentere. Hold dig til de farver du ved fungerer. Måske tænker du, hvorfor det lige præcis skal gøre nu og ikke et par dage før? Jo, hvis du frisør farver dit hår grønt (ja, det har jeg prøvet) – så kan du nå at få det lavet om!

Hud: Har du været til kosmetolog tidligere? Så er det tid til din sidste tur nu. Hvis du ikke har været til det før, så lad være med at kaste dig ud i det nu, det ville være så ærgerligt hvis du fik en allergisk reaktion, der ikke nåede at gå væk inden brylluppet.

Scrub, scrub, scrub! Husk at scrubbe huden regelmæssigt nu, så får du den fineste hud (men husk ikke at overdrive!).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”24040″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hud: Har du hørt om en hud-cleanse? Den er meget simpel: Undgå makeup i en uge (eller lidt mindre). Hvis du er frisk på det og godt kan undvære din makeup rutine (men min mascara!!) – så er det nu du skal lægge den på hylden. Hvis du går på en hud-cleanse, skåner du din hud og giver den en velfortjent pause. Det er ikke blot noget man bør gøre op til sit bryllup, men egentlig noget man bør gøre en gang i mellem, huden har også brug for en pause. Hvis du ikke kan overskue en hel ugen, så prøve et par dage eller bare en weekend. Din hun vil have godt af det.

Wax on – wax off! Hvis du skal have vokset diverse steder, så er det nu det skal gøres. Husk at du også skal på en bryllupsrejse bagefter, hvor det er dejligt at være fri for kropbehåring diverse steder. Need I say more?

Bryn: Hvis du plejer at få vokset, farvet eller rettet bryn – er det nu det skal gøres. Jeg vil ikke anbefale at du kaster dig ud i at prøve det nu, hvis du aldrig har gjort det før!

Læs også: Sådan plejer du dine bryn og vipper[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”24041″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hud: Så er det tid til den sidste exfoliering, så frem med din scrub for sidste gang.

Negle: Hvis du skal have neglelak på eller skal have en professionel til at ordne dem – så er det nu.

Brun uden sol: Hvis du har brugt selvbruner er det sidste gang nu. Hvis du skal have spraytan er nu et godt tidspunkt at få den.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”24042″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Søvn: Det er vigtigt med masser af skønhedssøvn, så du ikke er træt på din store dag og har poser under øjnene. Sov så tidligt som muligt!

Hår: Vask dit hår – med mindre frisøren gerne vil have, at du gør det dagen før.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”24043″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Vågn op med et kæmpe smil – det er din bryllupsdag!

Husk dine mange skønhedsprodukter – du skal formentlig ikke gøre dig klar hjemme.

Find din badekåbe eller andet frem, som du skal have på mens du gør dig klar.

Smør dig ind i din yndlingscreme fra top til tå!

Husk parfume.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”24044″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]