Luk

Tre dages bryllupsfest i Italien

Real life bryllupper

Foto: Hyldager Fotografi

Vielsessted
Castello Oldofredi, Monte Isola, Italien. Valget af dette sted var tilfældigt, men grunden er, at vi mødte Charlotte og Martin på bryllupsmessen i Bella Centeret. Vi havde kigget på mange steder rundt i Nordsjælland, hvor vi kunne overnatte med gæsterne. Så fortalte Charlotte og Martin om stedet og mulighederne i Italien, og vi tænkte “Ja, hvorfor ikke …”

Det bedste øjeblik på dagen
Det var en fantastisk weekend. At have tre dage med alle sine gæster, var fantastisk. Man fik en helt speciel oplevelse med masser af nærvær, hygge, sjov og spas, som man ikke ville have fået ved at holde det i Danmark, hvor det formentlig havde været en fest en lørdag. Stedet er vanvittig romantisk, man glemmer helt tiden, da man trækker stikket helt til den hektiske verden, og vender tilbage til en tid, hvor det kun handler om familie og venner. Tiden står næsten stille, når man er på øen…

Et godt råd til kommende brudepar
Vælg “Wedding By Charlotte” til at arrangere jeres bryllup. Så får I tid til at nyde jeres gæsters selskab, for de har styr på tingene og laver et fantastisk arrangement.

 

Navne: Lene Okkerstrøm Rydahl & John Rydahl
Dato for vielse: 19.09.2015
Antal gæster: 46 voksne og 8 børn
Budget: 2000,- pr. person (det holdt ikke helt)
Vielse: Castello Oldofredi, Monte Isola, Italien