Luk

Hyggeligt bryllup med sang og skovudsigt

Real life bryllupper

Vi har en lang og fantastisk historie bag os. Jeg har kæmpet fra at være en usikker borderline pige til jeg på vores bryllupsdag stod stærk og holdt tale og sang for min mand foran 52 gæster. Vi har været sammen i 7 år. Vores dag er af samtlige gæster omtalt som perfekt og den bedste fest nogensinde. Tror jeg har tænkt på samtlige detaljer og trods små ups’er blev det bare fantastisk og eventyrligt. Det var uden tvivl den bedste dag i vores liv.
13549315_10208500334958681_663189004_o

Foto: Birgitte Boas/Boas photoart

Thomas sov ude og jeg havde lavet en kurv til ham med Manchester United slipsenål og manchetknapper, hans tøj, bokseshorts med personligt tryk på og meget mere. Jeg havde også bestilt en massør der kom og gav ham massage inden kirken.

Jeg fik også selv massør og bagefter kom min veninde, søster, makeup artisten og frisøren – og så stod den på styling. Min søster og veninde sørgede for en masse praktiske ting, min svoger med min buket og til sidst fik jeg min morgengave.

13549269_10208500329078534_639830405_oPå vej ind i kirken rystede jeg og var så nervøs. Kirketjeneren var sød og fik mig til at huske at mærke mine fødder, hvorefter dørene gik op. Det første jeg så var en smilende veninde og det gav mig ro. Herefter kom jeg om hjørnet hvor jeg så Thomas stå med tårer i øjnene, glad og stolt. Det gav mig alverdens ro og glæde – og så gik det let.

Vi gik direkte til Thomas fars gravsted med blomst, da vi kom ud af kirken, hvor folk kom og ønskede tillykke. Her blev der kastet rosenblade på os.

Herefter tog vi til Rold Storkro, hvor vi startede med at skære bryllupskagen og derefter pakkede vi gaver ud. Da vi er romantikere og glade for naturen faldt vi straks for Rold Storkro med deres unikke udsigt over Rold Skov.

Vi havde booket serveringsteater via maydaybooking.dk det var virkelig alle pengene værd. Det var så sjovt alle grinede så tårene trillede ned af kinderne, og det skabte en fantastisk stemning til hele festen.13570274_10208500363959406_1883470419_o

Vi valgte at starte med mit indslag, da jeg var mest nervøs. Jeg fik holdt en tale og sluttede af med at synge ’Still the One’ med Shanaia Twain. Thomas hold herefter en fantastisk tale, med vægt på hvor stolt han er af mig, og hvor højt han elsker mig. Herefter var der taler og sange fra forskellige gæster. Det var en dejlig, afslappende og grinende stemning, folk hyggede sig og slappede af på stedet. Herefter dansede vi brudevals, efterfulgt af dans med næsten alle gæster.

Dagen derpå blev brugt på guidet tur i Troldeskoven med de overnattende gæster. Da de tog hjem nød vi frokost på terrassen og hinanden i skønne omgivelser og på den lækre restaurant om aftenen.

Brudekjolen: Lucca bride i Aalborg
Gommens tøj: Jakkesæt fra Nielsen og skjorte mm. fra Bonnie Design i Aalborg.
Hvad var det bedste øjeblik på dagen: ‘’Tror faktisk det største var at se Thomas reaktion på mit indslag. Jeg har arbejdet utroligt længe på det og det var vigtigt for mig at gennemføre. Tror også det var det vildeste for ham’’ fortæller Charlotte.
Navne: Charlotte Skovbak Jensen og Thomas Skovbak Stokkendal
Dato for vielse: 21. Maj
Antal gæster: 54
Budget: 120.000,-
Vielse: Frejlev Kirke