Luk

DJ & Saxofonist til bryllupsfesten

Musik

 

Bryllupsfesten er den del af aftenen hvor I sammen med jeres gæster for alvor skal på dansegulvet. I denne artikel kan du læse om kombi-underholdning hvor en DJ og en veloplagt saxofonist spiller sammen, og danner rammen om en helt unik aften for dig og dine gæster.

Til bryllupper har man ofte et band eller en DJ til at spille op til dans! Store musiknumre og hits fra 80’erne og 90’erne kombineret med de nye hits i radioen er typisk en god musikopskrift. Så rammer I både de ældre og de yngre til bryllupsfesten. Som noget helt specielt og unikt kan du krydre DJ-oplevelsen med en konservatorieudannet saxofonister, som er med til at skabe en smuk oplevelse til receptionen, under middagen eller endda til selve festen!

Det dygtige hold bag DJ og saxofonist skaber unikke muligheder til din bryllupsfest. I denne artikel viser vi dig hvordan du kan bruge saxofonisten og DJ’en til at  gøre din bryllupsfest festlig og gennemført og anderledes!

Du kan med stor succes bruge saxofonisten til enten én eller alle tre af nedenstående områder.

  1. Receptionen

    Efter vielsen er der ofte nogle timer hvor gæsterne mingler og hygger sig blandt hinanden. Der bliver serveret kage, bobler og andre lækkerier og til denne lejlighed benytter MusikDJ en saxofonist til at levere et lækkert baggrundstæppe. Det kan være at saxofonisten spiller akustisk, eller spiller over musik han selv medbringer på en iPad. Skal det være den fulde løsning til receptionen, kan både DJ og Saxofonist spille sammen i de timer hvor gæsterne er til receptionen. Stilen bærer præg af lækre lounge melodier hvor der er god plads til saxofonistens smukke toner henover beatet.

Begå ikke disse musik fejl til dit bryllup! »

 

  1. Middag

    Til middagen skal den gode mad og vin nydes. Talere og diverse former for indslag indrammer nogle skønne timer inden det er festtid. I samme stil som til receptionen, kan en saxofonist spille lækre toner under middagen mellem indslagene. Saxofonisten bevæger sig ofte rundt blandt bordene og man kan som gæst betragte det smukke instrument i kombination med de smukke toner. Her er det igen muligt at saxofonisten spiller akustisk eller henover egne medbragte musiknumre. Til denne del af brylluppet anbefaler vi at der skal højtalere med til saxofonisten, så man kan få noget mere variation i tonerne end til eksempelvis en reception.

 

  1. Brudevals & Fest

    Brug saxofonisten til at spille brudevalsen akustisk eller i samspil med den klassiske Niels W Gade – Brudevals afspillet af DJ. Det er en utrolig smuk oplevelse at høre saxofonen spille brudevalsen akustisk og det er med garanti noget gæsterne ikke har oplevet før. Er du personligt ikke til den akustiske brudevals, men stadig vild med ideen omkring en saxofonist, så kan du også vælge at DJ’en spiller den klassiske brudevals og lade saxofonisten spille samtidig henover. Det er begge to smukke oplevelser uanset om du vælger den ene eller den anden.

Ønsker I inspiration til jeres bryllup? Så besøg Bryllupsmesserne – Læs mere her »

 

 

Efter at I har danset brudevalsen, så skal der gang i festen. For jeres DJ er det et perfekt tidspunkt at sætte gang i festen på. For her står alle samtidigt på dansegulvet. Når det dygtige hold bag DJ & sax spiller sammen til bryllupsfesten er der ikke nogle begrænsninger for hvilken musik saxofonisten kan spille med på. Saxofonisten fungerer som et ekstra lag oven på musikken og er med til at krydre numrene fra DJ’en.

Find og book din DJ / saxofonist HER.