Luk

Begå ikke disse musik fejl til dit bryllup!

Musik

Musikken til dit bryllup er helt sikkert et vigtigt aspekt af dagen – som du ikke har lyst til at ødelægge. Og hvad kan da lige gå galt i forhold til musikken, tænker du måske.

Ja der er faktisk en del som misser nogle vigtige detaljer, når det kommer til musik til bryllup. Her giver vi dig 4 punkter, så du kan forberede dig, så I kommer til at have fuld styr på musikken, på jeres store dag.

Fejl nr. 1.

I dropper musik og DJ til brylluppet, uden at have undersøgt mulighederne først.  Et bryllup er vel en fest? Så beslutningen om I skal have musik under middagen eller til ceremonien og en DJ til festmusik om aftenen er vel vigtig? Det kræver dog research. Så gør dit forarbejde og undersøg hvilke muligheder der er.

Fejl nr. 2

Ceremonien starter i total stilhed. De fleste gæster ankommer sikkert 20-30 minutter før vielsen. Det er rigtig god stil at hyre en dygtig musiker til at spille noge behageligt musik ca. 20-30 minutter før det hele begynder. Så virker ventetiden ikke så lang, og gæsterne kan komme i stemning til resten af dagen og festlighederne.

Fejl nr. 3

Spiller samme genre hele aftenen. Selvom du måske er vild med 90ér hits og dine gæster også er, så er det bare ikke fantastisk hvis det er det ENESTE der bliver spillet. Der skal være en god variation af både genrer og tempo. Når du booker en dygtig DJ, så vil han have helt styr på playlisten, og sørge for den perfekte variation – og dine gæster vil elske det.

Fejl nr. 4

Spiller for høj musik, så gæsterne ikke kan høre hinanden. Uanset om det er musik til reception, vielse eller om aftenen, så er lydstyrken meget vigtig. Reglen er, at der ikke må spilles så højt, at gæsterne simpelthen ikke kan høre hinanden tale. Det er vigtigt at højttalere er placeret rigtigt og at lyden justeres løbende. Det har din professionelle DJ heldigvis helt styr på, så du kan slappe af.

Artiklen er skrevet i samarbejde med musikerdj.dk