Luk

Vi tester: 123festmusik.dk

Musik

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Det tager lang tid at finde et godt band; man skal tage stilling til budget, musikstil og meget mere, og når man endelig har fundet det helt rette band, er de måske optaget. Besværligt – men der findes også en nemmere måde at finde musikken på. Her bringer vi andre brudepars oplevelser med hjemmesiden www.123festmusik.dk.

www.123festmusik.dk tilbyder en unik og gratis service, hvor man kort kan beskrive sine ønsker til musikken, skitsere et budget og angive en bryllupsdato. Forespørgslen bliver så sendt ud til rigtigt mange gode bands, som så kan komme med tilbud til jer, hvis de selv mener, at de matcher jeres ønsker.[/vc_column_text][vc_row_inner css=”.vc_custom_1454384505253{background-color: #f5f5f5 !important;}”][vc_column_inner][vc_single_image image=”15930″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.123festmusik.dk/”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Hvad er bedre end andres erfaringer?

Havde ledt lidt tid, og fundet nogen vi gerne ville have til at spille til vores bryllup og så kunne de ikke på datoen. Men så prøvede vi 123festmusik, og vi fik nogle gode tilbud fra de musikere der er fri på den dag vi skal holde bryllup. God hjemmeside og hurtig svar fra kunstnerne.

– Cindy. Se hele anmeldelsen her » 

Læs flere anmeldelser her: www.trustpilot.dk/review/123festmusik.dk

Du kan lave en gratis forespørgsel på 123festmusik på dette link, hvis du ikke allerede har styr på musikken Musik til bryllup[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]