Luk

Band til bryllup

MusikPlanlægning

Find det helt rigtige band til bryllup. Et band kan skabe en hyggelig stemning og få folk på dansegulvet, og der findes bands til enhver smag. Ring rundt til nogle forskellige og hør hvilket musik de er bedst til at spille. Læs på deres hjemmeside og forhør jer bland andre brudepar på vores lukkede facebookside ‘Jeg skal giftes‘ eller i vores forum her på hjemmesiden.

Find band til bryllup her

band til bryllup - bryllupsband - bands til brylluppet

Find band til bryllup her

Det skal du tænke på, når du booker band til bryllup
– At bandet har god erfaring og er vandt til at spille til bryllupper
– At bandet er imødekommende for, at spille en masse forskelligt musik og at lytte til publikum – det er ikke alle bands, der har en bred vifte af sange i repertoiret, så forhør dig først.
– At bandet får god anerkendelse på nettet, de sociale medier etc.
– At bandet ofte er dårligt hvis det er alt for billigt – og musikken er altså et punkt, du ikke skal gå ned på! Musikken skaber hele festen.
– At bandet ofte består er en gruppe mennesker, som alle skal have mad, drikke og pauser. Hvad sker der i pauserne? Hav en playliste eller andet klar, så det ikke går fra højt musik til komplet stilhed.
– At bandet spiller højt og derfor fylder meget af festen. Måske skal de først gå sent på?

Fordele og ulemper ved at vælge band til bryllup

Fordele
Et band leverer masser af personlighed og energi, og der er ingen tvivl om, at et godt band overgår alt andet, når der skal danses. Et band skaber og koncentrerer festen på dansegulvet, og får ofte flere på gulvet, end hvis musikken blev leveret af en iPod eller en jukebox.

Ulemper
Et band kan være en dyr løsning. Bandet kan desuden spille meget højt og dermed dominere festen. Du kan også være uheldig, at booke et band med begrænset repertoire, hvorfor pausemusik fra en iPod eller computer kan være nødvendigt. Et dårligt band kan derfor også sagtens spolere en fest.

Find bands og musikere til brylluppet