Luk

Begå ikke disse 5 fejl i jeres bryllupsplanlægning!

Planlægning

Foto: Carolina Segre

Vi vil allesammen gerne planlægge det perfekte bryllup. Et bryllup der virkelig udstråler vores personlighed, er billigt, men stadig helt vildt nytænkende og med masser af DIY projekter som vi stolt kan vise frem på vores sociale medier for at vise, hvor stort et overskud vi har. Og vi er nok nødt til at indrømme, at vi bliver lidt høje, når de andre kommende brude er ved at dåne over vores lækre billeder af invitationskort vi selv har kreeret eller den rustikke lade vi har fundet, hvor vi skal holde festen, og som vi selv har pyntet op med smukke lyskæder og lagner hængende fra loftet.

Og det er der da heller slet intet galt i! Desværre er vi bare ikke alle profesionelle bryllupsplanlæggere og derfor kommer vi også i vores bryllupsplanlægning til at lave en del fejl, og det gør også de, som virker til at have helt styr på det!

Her får du en liste over de fejl rigtig mange brude begår, når de planlægger deres eget bryllup. Måske du kan genkende nogle af dem, eller måske du kan bruge det som advarsel, så du selv viger udenom.

5 fejl brude(par) begår

  • Glemmer fra start af at sætte grænser for forældrenes indblanden i bryllupsplanlægningen – Alle vil gerne bidrage på den ene eller anden måde til jeres store dag, og gode intentioner eller ej, så kan det godt gå hen og blive en rigtig svær situation, hvis I ikke melder ud til jeres respektive forældre og andre, præcis hvor meget “inspiration” , “gode råd” og hjælp I ønsker at modtage i forbindelse med jeres planlægning og bryllup. På den måde undgår I de værste konflikter og sårede følelser op til jeres store dag.
  • Glemmer at sætte af i budgettet til uforudsete udgifter – nogle brude vil vove at påstå at i den sidste uge op til brylluppet så kan der hurtigt forsvinde 10.000 kr. i uforudsete omkostninger til forskellige ting og små indkøb. Og det er ikke helt ved siden af. Husk at gemme lidt plads i budgettet til disse sidste øjebliks udgifter. Og skulle I være så heldige, at der slet ikke dukker noget uforudset op, som koster, så kan I føre pengene over til jeres bryllupsrejse budget eller andet. Win-win.
  • Offentliggør forlovelsen for hurtigt – selvom I næsten ikke kan vente med at fortælle alle, at nu er I forlovet, så vent med at ændre din status på Facebook eller offentliggøre det romantiske frieri billede til efter du har ringet til de nærmeste og fortalt dem den gode nyhed direkte. Så ærgerligt hvis nogle vigtige venner eller familiemedlemmer bliver nogle af de sidste til at få den gode nyhed, fordi de ikke er på de sociale medier.

Foto: Carolina Segre

  • Glemmer at servicere deres fotograf/videograf/DJ/ serveringspersonale til festen – Det er de færreste fotografer eller andre hjælpere til bryllupsfesten der går hen og tigger om mad og drikke, og det sidste I ønsker er serveringspersonale, fotograf eller DJ på tom mave. Sørg godt for dem og hav en der er ansvarlig for at alle hjælpere osv. på dagen får både mad og drikke og pauser en gang imellem.
  • Sender takkekort ud alt for sent – i den perfekte verden ville vi sende takkekort ud indenfor 2-3 uger efter brylluppet. Og spørger du Emma Gad, så er 14 dage absolut maks. Men hvis det nu slet ikke kan lade sig gøre så bestræb dig på at sende takkekort indenfor 3 måneder, hvilket er absolut det længste, du skal lade dine kære gæster og andre, som har givet jer opmærksomhed omkring jeres bryllup vente.

Undgå falske bryllupsrejsedrømme »