Luk

Customize det perfekte look til gommen!

Gommen

Euroman har testet Custom Made by Troelstrup ved at sætte en af Danmarks største mandlige modeprofiler, senior fashion director, Frederik Lentz Andersen, til at designe sit helt personlige drømmesuit.

Moderedaktørens design

I blandt de utallige muligheder indenfor typer og fits sporer Frederik sig hurtigt ind på, at han ønsker et slim fit three piece suit med to knapsjakke og fem knapsvest. Bøgerne med metervarer bliver flittigt nærstuderet, indtil han beslutter sig for et antracitgråt deluxe flannelsstof med stretch. ”Jeg kan godt lide flannel – det giver sådan et lidt mere eksklusivt look, synes jeg” forklarer han.

Han vælger en såkaldt ukonstrueret jakke, hvor der ikke er unødigt foer eller fyld i jakkens skuldre, hvilket giver det mest komfortable resultat. I tillæg vælger moderedaktøren et såkaldt Hand Made ”make”, hvor bl.a. jakkens knaphuller er åbne og syes i hånden. Knapperne bliver mahogni-farvede benknapper, der placeres ”non-kissing” (dvs. med en smule afstand). Jakkesættets bukser bliver smallet fra knæene og ned og lavet, så de stumper med synligt kig til Frederiks ankler. ”Jeg har gået så meget med bukser der stumper, så nogle gange synes jeg, at det ser helt mærkeligt ud, når de ikke gør det.

Jeg føler mig bare bedst tilpas sådan” smiler Frederik, da han kommenterer det, der efterhånden er blevet lidt hans signaturlook. Og fordelen ved Custom Made by Troelstrup er jo netop, at man kan få det hele præcis som man vil have det.

Se moderedaktørens design i detaljer HER

Top 3 bryllupsdesigns

Det er én ting hvad moderedaktøren har valgt at designe til sin egen garderobe, men en helt anden, hvilke designmuligheder, der er særlig populære, når det specifikt gælder gommens look.

Lyseblåt silke/hør jakkesæt med overcheck fra Custom Made by Troelstrup. Pris fra 6500 kroner.

”En af de mest populære Custom Made valg til bryllup er en customized smoking” udtaler Troelstrups butikschef Hans Peder Lange og uddyber: ”De fleste der vælger at få lavet sådan en unikt vil gerne have lidt mere farve på end den traditionelle sorte variant. Så nummer et på listen over populære Custom Made designs til bryllup er klart et smokingdesign i bordeaux eller flaskegrøn” udtaler Troelstrups butikschef Hans Peder Lange.

Nummer to på hitlisten er butikschefen også helt skarp på: ”Three piece suits. Helt klart. Et jakkesæt med matchende vest indenunder er rigtig populært og skaber et knivskarpt look til gommen. Særligt de blå nuancer er populære eller noget stof med lidt tern. Til sommerbryllupper er de sandfarvede nuancer også et hit”. Det er faktisk ikke meget anderledes end moderedaktørens design, der netop var et three piece – blot i antracitgrå flannel i kontrast til de blå typer af stof, der er favoritterne blandt brudegommene.

Ternet three piece fra Custom Made by Troelstrup. Pris fra 8500 kroner.

Tredjepladsen over populære Custom Made designs går til en af detaljerne, nemlig monogrammet i jakkens foer. ”De fleste vælger naturligvis af få lavet monogram i deres Custom Made design, men en variant, der er værd at fremhæve er monogrammet, der knytter sig til selve begivenheden. Monogram med bryllupsdatoen eller den romantiske XX + XX variant med brudens og gommens initialer er også værd at overveje” smiler Hans Peder.

 Læs mere om Custom Made by Troelstrup HER

Ternet three piece fra Custom Made by Troelstrup. Pris fra 8500 kroner.

It’s a man’s world

Troelstrup er Københavns største modemekka for mænd og har hele 5 etager med herremode. Butikken har klædt brudgomme på i over 100 år og sælger ready-to-wear jakkesæt og tilbehør fra en lang række anerkendte brands fra den internationale modescene. Butikken tilbyder også Custom Made løsninger fra de af husets brands, der har denne mulighed og opfylder butikkens høje kvalitetskrav.

Og i tillæg til dette er Custom Made by Troelstrup husets egen linje af customized suit, hvor du kan designe dit eget look ned til mindste detalje og får dit suit syet præcis efter dine unikke mål.

Få meget mere inspiration til gommens påklædning på Troelstrups bryllupsside HER

Dobbeltradet, nålestribet, navy jakkesæt fra Custom Made by Troelstrup. Pris fra 6500 kroner.

 

 

Denne artikel er sponseret af Troelstrup
All rights reserved © 2018 Troelstrup A/S