3 brudekjole trends du vil elske i 2018!

Brudekjoler

Alle de nye 2018 kjoler er ankommet til Panayotis butik, og deres populære JANUAR SALE er skudt i gang, hvor du kan spare 30-70% på mere end 200 brudekjoler!

Klik HER for at booke din tid nu!

De mange smukke 2018 brudekjoler er klar hos Panayotis!

3 brudekjole trends du vil elske i 2018!

Hvis du som rigtig mange andre brude er i tvivl om, hvilken brudekjole du skal vælge så viser vi dig her i samarbejde med brudebutikken Panayotis 3 bud på smukke brudekjoler, som vil hitte i 2018!

Masser af tyl – der er ingen tvivl om at tyl bliver et af de helt store favoritter, når det gælder brudekjoler i 2018! Tyl giver flot fylde på den gode måde, og giver indtryk af lag på lag.

Panayotis, Abi

Panayotis, Abi

Panayotis, Museano

Høje slidser – ja her er der en rigtig god undskyldning for at føle sig sexet på sin bryllupsdag! En høj slids i en smuk og enkel brudekjole giver attitude og udstråler selvtillid. Og så er der også en undskyldning for at flashe sine smukke brudesko.

Panayotis, Zanduri

Masser af slæb – det kan næsten ikke blive feminint nok. I 2018 skal du ikke være bange for at vælge en brudekjole med langt slæb! De minimalistiske og meget enkle brudekjoler får kamp til stregen i de kommende sæsoner, hvor en brudekjole VIRKELIG skal udstråle brudekjole.

Panayotis, Jilly

Panayotis, Liliana

Panayotis, Zeltia

Skal du giftes i 2018 og er du på jagt efter det smukkeste udvalg af smukke 2018 og flotte nedsatte brudekjoler, så bør du slå et smut for Panayotis.

Artiklen er sponsoreret af Panayotis. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *