Luk

3 brudekjole trends du vil elske i 2018!

Brudekjoler

Alle de nye 2018 kjoler er ankommet til Panayotis butik, og deres populære JANUAR SALE er skudt i gang, hvor du kan spare 30-70% på mere end 200 brudekjoler!

Klik HER for at booke din tid nu!

De mange smukke 2018 brudekjoler er klar hos Panayotis!

3 brudekjole trends du vil elske i 2018!

Hvis du som rigtig mange andre brude er i tvivl om, hvilken brudekjole du skal vælge så viser vi dig her i samarbejde med brudebutikken Panayotis 3 bud på smukke brudekjoler, som vil hitte i 2018!

Masser af tyl – der er ingen tvivl om at tyl bliver et af de helt store favoritter, når det gælder brudekjoler i 2018! Tyl giver flot fylde på den gode måde, og giver indtryk af lag på lag.

Panayotis, Abi

Panayotis, Abi

Panayotis, Museano

Høje slidser – ja her er der en rigtig god undskyldning for at føle sig sexet på sin bryllupsdag! En høj slids i en smuk og enkel brudekjole giver attitude og udstråler selvtillid. Og så er der også en undskyldning for at flashe sine smukke brudesko.

Panayotis, Zanduri

Masser af slæb – det kan næsten ikke blive feminint nok. I 2018 skal du ikke være bange for at vælge en brudekjole med langt slæb! De minimalistiske og meget enkle brudekjoler får kamp til stregen i de kommende sæsoner, hvor en brudekjole VIRKELIG skal udstråle brudekjole.

Panayotis, Jilly

Panayotis, Liliana

Panayotis, Zeltia

Skal du giftes i 2018 og er du på jagt efter det smukkeste udvalg af smukke 2018 og flotte nedsatte brudekjoler, så bør du slå et smut for Panayotis.

Artiklen er sponsoreret af Panayotis.