Det er virkelig hyggeligt at skulle lave bryllupsinvitationer. Men det er også en af de sværeste bryllupsopgaver at træffe endelige beslutninger omkring. For, hvad skal der lige stå i dem. Hvor mange skal du bestille. Hvornår skal de sendes ud? Sagen er den, at det er jo noget du helt selv bestemmer. Men som med så meget andet. så er det godt at følge nogle gode tommelfinerregler. For der er jo masser der har prøvet dette før dig. Og det er da fint at kigge på deres eksempler, eller vigtigere, at lære af deres fejl.
Vi giver dig her 5 ting som andre brudepar har erfaret at du IKKE skal gøre når du er i gang med bryllupsinvitationer.
Del i stedet ønskelisten på jeres bryllupshjemmeside evt. eller skriv navnet på den som har fået jeres liste, eller henvis til en butik, hvor jeres ønskeliste er oprettet.
Sørg for i stedet kun at skrive navnene på dem der er inviteret i dine bryllupsinvitationer. Mange steder kan du bestille personaliserede bryllupsinvitationer som f.eks. lyder Sofie & Henrik inviteres til ….
Vedlæg i stedet et informations kort med praktisk info, vejvisning, kort og andet. her kan du også bede gæsterne oplyse, hvis de har allergener osv. som I skal kende til. Gæsterne kan så hænge jeres bryllupsinvitation op på opslagstavlen og tage informationskortet med sig på selve dagen.
Du skal som minimum have 1 måned mellem s.u datoen og datoen for selve brylluppet. Du skal jo have tid til at tage kontakt til dem der evt. ikke har svaret endnu.
Der er stor chance for at du muligvis får et par afbud, og ønsker at invitere nogle andre i stedet. Det er meget billigere at have bestilt et par ekstra invitationskort uden navne i første omgang end at skulle i gang med en helt ny bestilling.