Luk

5 accessories til mænd, din mand vil elske!

Gommen

Når det kommer til accessories til mænd er der ÉN regel – og det er SIMPLE IS BETTER. De fleste mænd ejer et lækkert ur, men skal man derud hvor man lige tager den en tak videre og tager et skridt hen imod at være trendsetter, så er der 5 accessories til mænd, som giver det ekstra! Længere nede i artiklen kan du se hvilke 5 accessories til mænd jeg klart vil anbefale! Man kan selvfølgelig skifte mellem de 5 accessories afhængig af om man skal have det på til daglig, på arbejde, til sit bryllup eller andre fester – men de burde ligge i mandens “smykkes-box” – og gør de ikke det, så har du her 5 gode ideer til hvad du skal give din mand i gave, som han vil elske!

Men først – Hvilke accessories til mænd skal du helst undgå?

Det er egentlig meget nemt hvis du spørger mig! Øreringe og metal halskæder, det er de færreste mænd som kan slippe godt af sted med at bære disse accessories – og ofte ender det med at se ud som om, man prøver for hårdt! Jeg tænker, at James Bond kunne slippe heldigt af sted med det, men så er listen heller ikke meget længere. Det betyder selvfølgelig ikke at accessories til mænd skal være kedelige. Der er masser af mulighed for at lave et statement med få, gode og simple accessories. Det vigtigste er, at de accessories du bærer passer til resten af din personlighed.

5 accessories til mænd du med fordel kan Go FOR!

Hvad enten du er mand og læser dette lille indlæg eller du er kvinde, som mangler inspiration til en gave til din mand, som han vil elske, så får du her de 5 bedste trendsettende accessories til mænd som fungerer, ikke bare nu, men også i fremtiden! Jeg har siddet og luret på hjemmesiden trendhim.dk og der kan man faktisk få alle 5 accessories til næsten ingen penge!

Ærmeholderen er den accessorie der vil peppe dit look op og få dig til at skille dig ud! Jeg er så vild med ideen om ærmeholdere at jeg selv vil bestille et par til min mand i gave i dag! De fås i forskellige mønstre, så man kan vælge et mønster der passer til ens eget temperament. Har du en mand, som tør at bruge farver i sit look, så fås ærmeholderne nemlig i orange, en farve som bliver meget populær de næste par år!

 

Så er der selvfølgelig selen! Et par fede seler er et must i mandens garderobe, og igen fås de jo både i neutrale farver, med mønstre eller endda i pang farver, hvis man har temperament til det! Det vigtigste er, at selen passer i str. og derfor er formen på selen vigtig, så den kommer til at sidde rigtigt både foran og Yét bagved – ellers kan denne lækre accessorie gå hen og blive et kikset forsøg på at se cool ud, og det ønsker vi ikke.

En sand gentleman har altid en lækker lommeklud på sig! Jeg er selv faldet for denne her grå bohemian lommeklud i uld på trendhim.dk som jeg nok er nødt til at bestille til min mand!

Jeg ville ønske min mand kunne gro et skæg – for så ville jeg købe en barberkniv til ham, som er den 4. accessorie til mænd, som er uundværlig! Det er en lidt dyrere investering, men vil være så perfekt som morgengave til din gom! Og de kommer jo med træskafter og i smukke æsker nu om dage, så det er den perfekte gave til manden!

Og endelig er der reversnålen som er den perfekte accessorie til mandens outfit til jeres bryllup! De fås i et hav af forskellige materialer, farver og mønstre og jeg synes det er en virkelig fin måde at pifte et jakkesæt op MED STIL.

Her kan du se de accessories jeg skal have fat i til min mand!

 

gra-lommeklud-i-uld-bohemian-revolt-min sorte-aermeholdere-med-zig-zag-monster-trendhim-minseler-med-pasyet-binaert-monster-trendhim-min

VIL DU HAVE DEN ULTIMATIVE GUIDE TIL JAKKESÆTTET SÅ SE HER