Luk

Kærligheden lever videre

Blog

brudepar-i-dorkarm

 

Ben Nunerys kone Ali døde i 2011 efter at have kæmpet mod en sjælden form for lungekræft. To år efter besluttede Ben og deres datter Olivia at flytte ud af det hus, som han og Ali flyttede ind i dagen før deres bryllup.

Huset stod igen tomt, ligesom på deres bryllupsdag. Her besluttede Ben at få fat i Alis søster Melanie, der også lavede de originale bryllupsfoto. Denne gang dog med Olivia til stede for at genskabe de fantastiske billeder.

Genskab bryllupsbilleder

Til venstre ses Ben og Ali i 2009 og til højre Ben og hans datter Olivia i samme dørkarm i December 2013

Far og datter danser

Mens de pakkede huset ned, fandt Olivia krøllejernet, som havde tilhørt hendes mor. Ligesom på bryllupsdagen blev der taget et tilsvarende billede.

Ned ad trappen

kaerlighed-mellem-far-og-datter

 

Ben håber, at billederne vil hjælpe Olivia huske hendes mor og det hus, hvor hendes liv begyndte.

Olivia foto

Ben skrev: “Dette er ikke en historie om sorg og tab, jeg har gået igennem de følelser og gør det stadig. Dette vil jeg dog ikke have at folk skal se i disse bryllupsfotos. Dette er en historie om kærlighed”.

Smukt billede i stuen

 

Ben fortalte: “Jeg ville gerne vise Olivia at det var dette sted hendes mor og jeg begyndte vores liv sammen”.

Brudebillede ved vinduet

Glas engel

Ben og Olivia med en glas engel hun kalder “Mor”.

fjer-i-haand

 

Olivia sidder i stol

Far og datter spiller sammen

Ben lærte at spille hans og Alis bryllupssang “When I Fall in Love With You” af Stevie Wonder på Ukulele. Nu spiller han den for Olivia.

Far og datter knuser

“Olivia og jeg vil kigge på disse billeder og vide at i en kort stund var der et tidspunkt hvor jeg var den lykkeligste mand i verden, selv om det kun var et kort øjeblik” siger Ben.

Vi håber, du har fundet denne måske lidt atypiske bryllupshistorie om Ben, Ali og Olivia spændende og sidder tilbage med følelserne lidt udenpå. Del endelig historien og skriv i kommentarerne, hvad du føler eller fik ud af historien.

billeder: Loft Three