Luk

En bryllupsgave idé du aldrig havde tænkt over!

Gaver
bryllupsgave

Foto: ibelong.dk

Skal du til bryllup i den nærmeste fremtid, så er du sikkert begyndt at tænke over, hvad du skal medbringe som gave til det lykkelige par.

Det er svært at finde ud af hvor meget I skal give for og hvilken slags bryllupsgave de nu skal have. Hovedreglen er, at der er ingen regler. Du skal altså give en bryllupsgave der passer til jeres budget og til det forhold I har til brudeparret.

At finde og vælge den perfekte bryllupsgave er svært. Tænk på, at det er en meget speciel dag for brudeparret og derfor ønsker du selvfølgelig at give dem en gave som kan repræsentere denne specielle og fantastiske dag!

Derudover skal det jo være en bryllupsgave som både gom og brud kan få gavn af.

Det i sig selv er også noget af en udfordring.

En bryllupsgave må gerne fange noget opmærksomhed og skabe nysgerrighed.

Foto: ibelong.dk

Foto: ibelong.dk

I min jagt på en sådan gave, som overvælder, overrasker, er nytænkende og samtidig smuk, fyldt med følelser og stemning, er jeg faldet over en perle.

Søskendeparret Mette og Morten har nemlig netop den bryllupsgave du leder efter!

Har du hørt om en stamtræsmobile? Hvis ikke, så skal du hoppe over på ibelong.dk – her finder du de smukkeste håndlavede stamtræer, lavet i det lækreste træ og smukt design. Stamtræet tager udgangspunkt i brudeparrets to familier – og kommer der børn til kan de også komme på senere.

Foto: ibelong.dk

Foto: ibelong.dk

Hos ibelong.dk bruger de nordisk eg og har valgt at kombinere lys eg og mørk moseeg sammen med kobber. Alt træet udvælges nøje for at få den bedste kvalitet og det bedste farvespil. Herefter lasergraveres hver træbrik med familiens navne og årstal.

Når du giver en stamtræsmobile i bryllupsgave til nogen du holder af, så giver du dem samtidig en smuk udsmykning til deres hjem og en følelse af, at høre til, kende sit ophav, sine rødder og vide, at man er del af noget større.

Du bestiller nemt på www.ibelong.dk – og tænker du, at det er for meget arbejde at finde alle de navne eller har du ikke adgang til dem? Så køb et gavekort og giv brudeparret mulighed for selv at taste deres stamtræ.

Foto: ibelong.dk

Foto: ibelong.dk

Sponsoreret af ibelong.dk