Luk

3 personlige og gode bryllupsgaver!

Gaver

gode bryllupsgaver

Er du en af de mange som skal til 1, 2 måske 3 bryllupper i år, så ved du også hvor svært det kan være at finde en god bryllupsgave! Det er jo ikke fordi, det er svært at købe en slowjuicer, en kaffebrygger eller en anden elektronisk apparat. Problemet består i, at det virkelig ikke er en personlig gave, og hvis du er rimelig tæt på brudeparret, så vil du gerne have, at den gave du kommer med er personlig og speciel!

Selvfølgelig udelukker det ene ikke det andet, og du kan da også sagtens give en kaffebrygger i gave, men hvis du samtidig sørger for at tilkøbe en ekstra lille gave, som i modsætning til kaffebryggeren er personlig, så er din mission fuldført.

3 gode bryllupsgaver du med fordel kan give!

Sidst jeg var til bryllup gav jeg brudeparret et smukt sæt glas med deres navne og bryllupsdato på! Og de blev ærlig talt ellevilde! Jeg fik bagefter en sød sms fra bruden om at det var en af de bedste gaver de havde fået!

Hos familiegaver.dk kan du faktisk få smukke vinglas, champagneglas og drikkeglas med personlig gravering på! Faktisk kan de også gravere et billede af brudeparret på glassene, så de bliver virkelig personlige Og lige nu har de endda tilbud!

vinglas med gravering

Den anden personlige gave, som jeg synes er rigtig sød, er en trætavle graveret med en sød tekst og evt. et billede af brudeparret. Det er virkelig en sød måde at give dem jeres lykønskninger på. De kan så bruge gaven som pyntegenstand og det bliver et helt et særligt minde fra deres store dag. Se her hvordan du nemt bestiller en personlig tavle hos familiegaver.dk

gode bryllupsgaver

Er du brud og mangler du en personlig morgengave til din kommende mand, så kan du også give ham en personlig trætavle, graveret med en kærlig hilsen fra dig. Du kan også få graveret et sødt lille hjertesymbol sammen med din tekst. har du svært ved selv at finde på en tekst til din kommende, så er denne her “Lykken er” tavle virkelig sød! Din kommende vil elske det!

lykken er

 

Læs også vores Top 10 anderledes bryllupsgaver 

Har du svært ved at beslutte dig for hvad brudeparret skal have, så er din redning et gavekort! Hos Familiegaver.dk kan du vælge et gavekort på et valgfrit beløb, som du nemt kan bestille og give brudeparret på deres store dag. Så kan de nemlig selv vælge, hvilken personlig ting de gerne vil have. Det kunne jo være de kunne tænke sig en bryllupstavle med deres eget billede og personlige informationer om deres store dag. Gavekortet er også graveret i træ, så det er noget anderledes end de almindelige gavekort vi er vant til at se. 

gavekort-min (2)

 Sponsoreret af familiegaver