Luk

Fire knivskarpe idéer til den perfekte bryllupsgave!

Gaver

bryllupsgaver

Annonce.

Der er en almen forventning om, at du som bryllupsgæst medbringer en bryllupsgave til brudeparret, som skal forkæles i dagens særlige anledning.

Den helt store udfordring er at finde en bryllupsgave, som glæder både ham og hende. Det kan umiddelbart lyde urimeligt svært, men det kan faktisk lade sig gøre.

Idé 1 – Gavekort

Du kan aldrig ramme helt ved siden af ved at købe et gavekort, da modtagerne dermed selv kan bestemme, hvad gavekortet skal bruges til. Et gavekort er en pragtfuld gaveidé, som du bør overveje at benytte dig af, hvis du føler dig på bar bund.

Det er f.eks. muligt at købe gavekort til tøjforretninger, restauranter, caféer, guldsmede, hoteller og vinhandlere. Det er ikke sikkert, at gavekort er noteret på bryllupsparrets ønskeliste, men hvem bliver ikke glad for at få et gavekort?

Vil du være sikker på at købe en bryllupsgave, som vækker glæde, så giv et gavekort til det lykkelige brudepar.

Idé 2 – Økonomisk tilskud til rejser og fornøjelser

Der findes næppe dét brudepar, som ikke vil sætte pris på at modtage et økonomisk tilskud til rejser og fornøjelser. Det kan måske virke en smule kedeligt og upersonligt at give en såkaldt pengegave, men hvad betyder det, hvis gaven falder i god jord?

Der er rig mulighed for at give pengegaver på en sjov og kreativ måde, så det gælder for dig om at bruge din fantasi. Du kan f.eks. lave et pengetræ eller en skattekiste, som du fylder op med mønter og pengesedler. Brudeparret råder ikke nødvendigvis over en større formue, hvorfor en pengegave er et sikkert hit.

Idé 3 – Maskiner til havearbejde

Det nygifte par har næppe fået købt alle de havemaskiner, som de gerne vil eje, så du kan med fordel købe en nyttig havemaskine til dem. Du kan afhængig af dit budget overveje at købe en af følgende havemaskiner, som vil kunne gøre brudeparrets hverdag en hel del nemmere:

  • Robotplæneklipper
  • Sneslynge
  • Hækkeklipper

Det forventes selvfølgelig, at du gør dit forarbejde ordentligt, så du sikrer dig, at brudeparret ikke allerede ejer den havemaskine, som du har overvejet at købe som bryllupsgave.

Idé 4 – Gasgrill til haven

Det nygifte par skal naturligvis have mulighed for at lave lækker og nærende mad sammen, hvilket kun kan lade sig gøre, hvis de er i besiddelse af det mest nødvendige udstyr. En gasgrill betragtes i dag som et hvermandseje, så hvis dit budget tillader det, kan du købe en flot og funktionel gasgrill.

En gasgrill vil kun være en god gaveidé, hvis parret har egen have eller terrasse, så det bør du sikre dig, før du svinger kreditkortet.

Bonusidé – Bryg din helt egen øl med personlig etikette

Du bestemmer selv farve, bitterhed, styrke og smag på øllen. Etiketten kan du også selv designe. Den perfekte gave til parret som fortjener en virkelig personlig gave. Kom nemt i gang HER