Luk

Christel Winther overtager Næsbyholm Slot

Blog

I dag har vi modtaget en spændende nyhed fra den danske bryllupsbranche!

Danmarks førende Wedding planner Christel Winther, som er kendt for sine eksklusive prestige bryllupper, har netop overtaget forpagtningen af et af Danmarks flotteste og mest romantiske slotte.

Christel blev landskendt i TV serien Bryllupper for Millioner hvor man kunne følge hendes planlægning af bryllupper

Næsbyholm Slot er et helt fantastisk sted hvis du skal holde bryllup, det emmer af romantik og I har som brudepar slottet for jer selv – Christel Winther glæder sig til at komme igang, for som hun siger, “der findes ikke mere perfekte rammer til drømmebrylluppet” og Christel ved hvad hun taler om for hun kender slottet rigtig godt – hun har nemlig afholdt rigtig mange bryllupsfester igennem de sidste 10 år på Næsbyholm Slot.

“jeg glæder mig rigtig meget til at byde brudepar velkommen på Næsbyholm Slot – og for mig er denne mulighed for at overtage slottet, lige præcis det der manglede i min forretning. Jeg har mange gode samarbejdsparter på de andre slotte og herregårde, men nu får jeg muligheden for at kunne skræddersy et bryllupsarrangement endnu mere til hvert enkelt par – og det glæder jeg mig til”. – lyder det fra Christel

Christel Winther fortsætter som uafhængig bryllupsarrangør, så hun stadig kan hjælpe de brudepar der ønsker bryllup andre steder end på et slot, for som hun siger: – min forretning er bryllupsplanlægning og det fortsætter jeg med fra kontoret i København og vi har rigtig mange par der ønsker at holde bryllup i udlandet eller i mere moderne omgivelser – og dem vil vi fortsætte med at hjælpe.

Slottet ligger lige i “smørhullet”

Næsbyholm Slot ligger perfekt placeret, helt isoleret og omgivet af skøn skov, så du kan være helt sikker på at undgå nysgerrige blikke. Og med kun 1 times kørsel fra København og 2 timer fra Århus giver det brudepar i hele landet mulighed for at kunne inviterer deres gæster med. Der er ligeledes mulighed for overnatning for ca. 70 personer.

Næsbyholm Slot

Næsbyholm Slot

Bryllupsarrangøren slår dørene op den 1/4 2014 og går du i bryllupsplaner har du mulighed for at booke dit bryllup allerede nu og få en “Book tidligt rabat”

Har du spørgsmål kontakt
Næsbyholm Slot
(+45) 31210104
kontakt@naesbyholmslot.dk
www.naesbyholmslot.dk